Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
MERCI HANDY
Reviews

Natural Magic Plants Facial Cleansing Stick Aloe Vera + Hemp

Reinigingsgel
Merk
MERCI HANDY
Reviews

Natural Magic Plants Facial Cleansing Stick Aloe Vera + Hemp

Reinigingsgel
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
De sjamaan van Merci Handy koos twee heilige planten, aloë vera en hennep, en maakte er een betoverde reinigingsstok van. De magische en natuurlijke vaste textuur, bestrooid met hennepzaadpoeder, smelt bij contact met de huid en reinigt onzuiverheden en verwijdert sporen van make-up voor een gezonde huid.
Hennepzaadolie: rijk aan omega -3 en omega-6, bestrijdt uitdroging, regenereert, revitaliseert en verstevigt de huid. Merci Handy gebruikt koudgeëxtraheerde biologische hennepolie, die alle voordelen behoudt. Rijk aan vitamines, mineralen en aminozuren, aloë vera heeft verzachtende en hydraterende eigenschappen, voor een beschermde, zachte en soepele huid.
Veganistisch. 96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Geschikt voor alle huidtypes.
Gebruiksadvies
Breng de stick 's ochtends en / of' s avonds met ronddraaiende bewegingen rechtstreeks aan op een vochtige huid en vermijd daarbij de oogcontouren. Scrub zachtjes met je vingertoppen, schuim in en spoel af met lauw water.
Kenmerken
Ingrediënten
Aqua (water), Glycerin, Propylene glycol, Sodium cocoyl methyl isethionate, Sodium stearate, Kaolin, Cocos nucifera (coconut) oil, Disteardimonium hectorite, Aloe barbadensis leaf juice, Cannabis sativa seedcake powder, Cannabis sativa seed oil, Gellan gu
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?