Klik hier voor gratis verzending gratis levering*

My Favourite Beauty Card


Wat is Di's Beautyclub en wat zijn de voordelen?

Di’s Beautyclub is een gratis spaarprogramma waarmee je bij elke aankoop (uitgezonderd promoties) Beautypunten verzamelt. Je Beautypunten kan je omruilen voor leuke kortingen. Bovendien verwennen we alle leden van Di’s Beautyclub met extra voordelen, zoals een verrassing voor je verjaardag en uitnodigingen voor onze VIP avondjes.

Di’s Beautyclub heeft twee niveaus: Beauty Lovers en Beauty Addicts. Wie het niveau van Beauty Addict bereikt, spaart nog sneller kortingen en geniet van bijkomende voordelen.

We hebben alle voordelen van Di’s Beautyclub voor je opgelijst op een speciale pagina. 

Wat is het verschil tussen een Beauty Lover en een Beauty Addict?

Di’s Beautyclub heeft twee niveaus: Beauty Lovers en Beauty Addicts. De Beauty Addicts zijn onze super trouwe klanten, dus zij verdienen een extraatje! Beauty Addicts sparen nog sneller kortingen en genieten van bijkomende voordelen. 

Hoe word ik een Beauty Addict?

Je kan van het niveau Beauty Lover naar het niveau Beauty Addict gaan, wanneer je in de voorbije twaalf maanden 700 punten hebt verdiend. Dat gebeurt automatisch; wanneer je het Beauty Addict statuut bereikt krijg je een mailtje (indien je aangemeld bent voor onze mails) en zal er een speciale coupon voor jou worden afgeprint wanneer je aan de kassa bent.

Wanneer je Beauty Addict wordt, krijg je dit statuut sowieso voor een heel jaar (12 maanden). Wanneer dit jaar om is, gaan we opnieuw kijken of je de voorbije twaalf maanden 700 punten hebt verdiend. Is dat het geval, dan behoud je je Beauty Addict statuut. Is dat niet zo, dan word je opnieuw één van onze Beauty Lovers.


Hoe kan ik lid worden van Di's Beautyclub? Is het gratis?

Di’s Beautyclub is volledig gratis en geeft je recht op heel wat voordelen.

Je kan lid worden van Di’s Beautyclub door een Beauty Card aan te vragen in je Di winkel, of door een account aan te maken op di.be.

Hoe spaar ik Beautypunten?

Elke uitgegeven euro (uitgezonderd promoties) is twee Beautypunten waard!

Het volstaat om je Beauty Card bij elke aankoop aan de kassa voor te leggen of je aan te melden wanneer je een bestelling plaatst op di.be. Let er in het tweede geval wel op dat je het nummer van je Beauty Card toevoegt aan je account, anders weten we niet voor wie de punten zijn. Het koppelen van je Beauty Card aan je online account, doe je door het nummer van je kaart in te vullen in de sectie Mijn voordeelkaart .

Kan ik mijn Beauty Card ook gebruiken op de e-shop?

Ja, hoor! Je kan de nummer van je Beauty Card toevoegen aan je account. 
Wanneer je je kaart aan je account hebt toegevoegd, spaar je ook Beautypunten bij online aankopen. Je kan je punten echter niet omruilen voor kortingen op de website. Daarvoor ga je best langs je Di winkel!

Wie al een account heeft op de e-shop, maar nog geen fysieke Beauty Card, kan deze aanvragen in een Di winkel. Daar linken ze de nieuwe kaart eenvoudigweg aan je online account.

Hoe ruil ik mijn punten om voor Beautykortingen?

Van zodra je voldoende punten gespaard hebben, kan je ze bij je volgende aankoop omwisselen voor een korting.

• 120 Beautypunten = 1€ korting
• 240 Beautypunten = 2.5€ korting
• 700 Beautypunten = 7.5€ korting

Het omruilen van je Beautypunten kan alleen in een Di winkel, niet op di.be. Omruilen doe je eenvoudigweg door aan de kassa te zeggen dat je graag van je korting wil genieten!

Mijn Beauty Card is gestolen of verloren, hoe kan ik een nieuwe krijgen?

Je kan heel gemakkelijk een nieuwe Beauty Card aanvragen in een Di winkel in je buurt. Die wordt gekoppeld aan je bestaande account, zodat je je punten niet kwijt bent. Je kan ook contact opnemen met onze klantendienst via het contactformulier.

Hoe weet ik hoeveel Beautypunten ik heb?

Het saldo van je Beautypunten staat steeds vermeld op je kassaticket en kan je altijd navragen aan de kassa. Wie geabonneerd is op onze nieuwsbrief krijgt bovendien regelmatig een mailtje waarin het puntensaldo vermeld staat.

In de toekomst kan je je Beautypuntensaldo ook raadplegen op de website.

Vervallen mijn Beautypunten?

Je Beauty punten zijn een jaar geldig. Telkens wanneer je een aankoop doet bij Di, verleng je de geldigheid van al je beautypunten (echt, allemaal!) opnieuw met een jaar.

Je punten vervallen pas wanneer je een jaar lang geen enkele aankoop hebt gedaan bij Di.