Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
NATURA SIBERICA
Reviews

Reviving Body Cream Scrub

Lichaamsscrub
Merk
NATURA SIBERICA
Reviews

Reviving Body Cream Scrub

Lichaamsscrub
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Stimuleer de celvernieuwing van je huid met deze milde scrub op basis van poolbraamzaadjes die op delicate wijze de huid ontdoet van dode huidcellen en haar voedt en verzacht. Geformuleerd aan de hand van zo veel mogelijk natuurlijke ingrediënten afkomstig uit Siberië en het Verre Oosten.
Siberische ginseng stimuleert de celvernieuwing en helpt de huid te versoepelen en fijne lijntjes te verminderen. De polysacchariden vormen een glad laagje waardoor je huid meteen zijdezacht aanvoelt.
Bijenwas wordt snel door de huid opgenomen en maakt haar zacht en soepel.
Vitamine C, een krachtige antioxidant, helpt huidschade ten gevolge van vrije radicalen (zon, roken...) te neutraliseren en is essentieel voor de vorming van collageen en elastine.
Vitamine E, tevens een antioxidant, bevordert de doorbloeding en versterkt de huideigen vetbalans, waardoor de huid zich beter kan beschermen tegen vroegtijdige huidveroudering en schade door vrije radicalen, beter vocht kan vasthouden en dus beter gehydrateerd is.
Mantsjoerijnse aralia helpt de huid te herstellen.
Geformuleerd zonder siliconen, SLS en SLES, minerale oliën, PEG, parabenen of EDTA.
Gebruiksadvies
Masseer de scrub in zachte bewegingen over de vochtige huid. Spoel overvloedig met water.
Kenmerken
Ingrediënten
Aqua, Kaolin, Glycerin, Olea Europaea Fruit Oil, Isopropyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Polyethylene, Tocopherol, Hydroxyethylcellulose, Rubus Idaeus Seed Powder, Pinus Sibirica Seed Oil Polyglyceryl 6 Esters, Ascorbic Acid/Orange/Citru
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?