Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
NATURLAND
Reviews

Bio Moerasspirea Flexibiliteit van de gewrichten - 75 vegecaps

Voedingssupplement
  • Web Exclusief
Merk
NATURLAND
Reviews

Bio Moerasspirea Flexibiliteit van de gewrichten - 75 vegecaps

Voedingssupplement
  • € 15,25

Levering

  • € 15,25
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Bio Moerasspirea Flexibiliteit van de gewrichten - 75 vegecaps van Naturland is een voedingssuplement. De moerasspirea wordt beschreven als een ontstekingsremmende reiniger. De bloeiende toppen bevatten salicylaten, voorlopers van aspirine, evenals flavonoïden, die het een ontstekingsremmende en pijnstillende werking geven die nuttig is in geval van gewrichtspijn. Het wordt goed verdragen, werkt zacht en geleidelijk en vermindert de doses van traditionele pijnstillers en ontstekingsremmende geneesmiddelen die op de lange termijn agressief zijn voor het lichaam en verantwoordelijk zijn voor spijsverteringsstoornissen. Moerasspirea versnelt ook de diurese en vergemakkelijkt daarom de eliminatie van water via de nieren, de opname van pijnlijke oedemen en helpt cellulitis en vetzucht te bestrijden.
Gebruiksadvies
Alleen voor volwassenen
2 capsules 's ochtends en' s middags bij de maaltijd in te nemen met een groot glas water. Niet aanbevolen voor mensen met allergieën voor salicylaten. Vraag uw arts om advies als u anticoagulantia gebruikt.
Niet aanbevolen
Kenmerken
Ingrediënten
Integraal poeder van bloeiende top van organische moerasspirea (Filipendula ulmaria); Plant originele envelop: Hydroxypropylmethylcellulose.
Inhoud
75 PC
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?