Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
NIVEA
Reviews

5in1 Micellair Water - Gevoelige huid

Reinigingsgel
Merk
NIVEA
Reviews

5in1 Micellair Water - Gevoelige huid

Reinigingsgel
  • € 6,29

Levering

  • € 6,29
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Nivea MicellAIR® 5-in-1-micellair water is ontwikkeld met het oog op je gevoelige huid. De zachte maar effectieve formule kan worden gebruikt op je gezicht, ogen en lippen - niet afspoelen, geen parfum, niet wrijven. Het product verwijdert effectief make-up, reinigt mild en kalmeert uw huid zonder resten achter te laten. Het is zelfs zacht voor uw wimpers. De micellen werken als magneten om make-up, vuil en talg efficiënt op te vangen. De huidvriendelijkheid van het product is dermatologisch en oftalmologisch goedgekeurd. De formule is veganistisch, zonder dierlijke ingrediënten. De flessen zijn gemaakt van 96% gerecycled materiaal (excl. etiket en dop).
Gebruiksadvies
Bereid voor Doordrenk een wattenschijfje met micellair water Toepassen Veeg zachtjes over je gezicht, gesloten ogen en lippen. Zorg Nu is uw huid voorbereid op de volgende verzorging.
Kenmerken
Reinigend Dagelijks gebruik parfumvrij Kalmerend
Ingrediënten
Aqua PEG-40 Hydrogenated Castor Oil Vitis Vinifera Seed Oil Panthenol Glyceryl Glucoside Glycerin Sorbitol Decyl Glucoside Poloxamer Polyquaternium- Sodium Cocoyl Glutamate Citric Acid Sodium Chloride Sodium Acetate Propylene Glycol 1,2-Hexanediol Trisodium EDTA Phenoxyethanol
Inhoud
200 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?