Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
NOUGHTY
Reviews

Pumped Up Volumising Conditioner

Conditioner
  • 2+1
Merk
NOUGHTY
Reviews

Pumped Up Volumising Conditioner

Conditioner
  • € 10,99
2+1
Haarverzorging en haarkleuring

Levering

  • € 10,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
De Pumped Up Volumising Conditioner ontwart je lokken zonder ze te verzwaren en is ideaal voor fijn en futloos haar. De formule barst van de natuurlijke ingrediënten: rode druifextract is een sterk beschermende antioxidant en vitamine B5 is een krachtig vochtinbrengend bestanddeel dat de haarschacht binnendringt en iedere individuele haar niet alleen van volume maar ook van hydratatie voorziet.

Alle producten van Noughty zijn 100% vegan en 97% natuurlijk. De overige 3% zijn noodzakelijke bestanddelen die het behoud van de structuur, kwaliteit en geur van het product garanderen. De formules zijn steevast vegan en volledig vrij van siliconen, parabenen, sulfaten (SLS) en petrochemicaliën.
Gebruiksadvies
  • Knijp een nootje conditioner in je handpalm en wrijf je handen tegen elkaar om het product te verspreiden.
  • Werk de conditioner in het haar van het midden van de lengtes tot in de punten. Masseer het product zorgvuldig in je lokken.
  • <
Kenmerken
Ingrediënten
Aqua/Water/Eau, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Glycerin, Behentrimonium Chloride, Coco-Caprylate, Stearamidopropyl Dimethylamine, Cetrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Citric Acid, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Isopropyl Alcohol, Hydroxypropy
Inhoud
250 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?