Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
NOUGHTY
Reviews

Wave Hello Curl Defining Conditioner

Conditioner
Merk
NOUGHTY
Reviews

Wave Hello Curl Defining Conditioner

Conditioner
  • € 10,99

Levering

  • € 10,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
De Wave Hello Curl Defining Conditioner van Noughty doet krullend en golvend haar helemaal heropleven! De vegan formule zit boordevol natuurlijke ingrediënten die het haar veerkrachtig en glanzend maken. Ierse mos werkt sterk hydraterend terwijl zeevenkel de haarschubben gladstrijkt en pluis voorkomt. Tenslotte zorgen de avocado- en andere plantaardige oliën ervoor dat de haarschacht het vocht beter vasthoudt, voor langdurig zachte, glanzende lokken!

Alle producten van Noughty zijn 100% vegan en 97% natuurlijk. De overige 3% zijn noodzakelijke bestanddelen die het behoud van de structuur, kwaliteit en geur van het product garanderen. De formules zijn steevast vegan en volledig vrij van siliconen, parabenen, sulfaten (SLS) en petrochemicaliën.
Gebruiksadvies
  • Knijp een nootje conditioner in je handpalm en wrijf je handen tegen elkaar om het product te verspreiden.
  • Werk de conditioner in het haar van het midden van de lengtes tot in de punten. Masseer het product zorgvuldig in je lokken.
  • <
Kenmerken
Ingrediënten
Aqua/Water/Eau, Cetearyl Alcohol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Glyceryl Stearate, Cetrimonium Chloride, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Coco-Caprylate, Glycerin, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Ci
Inhoud
250 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?