Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
NUEI
Reviews

Verwarmende Massage Olie Aardbei

Merk
NUEI
Reviews

Verwarmende Massage Olie Aardbei

  • € 14,95

Levering

  • € 14,95
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Yo, check deze te gekke Verwarmende Massage Gel voor een onvergetelijke en opwindende massage-ervaring!
< Laat je handen gloeien met de HOT OILS van NUEI. Deze massageoliën zijn zo verrukkelijk dat je niet kunt stoppen met likken en kussen op het lichaam van je partner. Ze brengen een extra dosis opwinding en plezier tijdens het voorspel, dankzij de intense warmte die ze verspreiden.
De NUEI HOT OILS bevatten extract van ginsengwortel, een natuurlijk goedje dat je energie geeft en de zintuigen prikkelt. Serieus, het is een wilde rit!
Dit is echt een feestje voor je zintuigen, met geuren die je meenemen naar de wilde wereld van zwarte bessen en zoete verleiding.
No worries, deze massagegel is veilig te gebruiken met latex, condooms en allerlei seksspeeltjes, zelfs die van siliconen. Perfect voor wat extra pit tijdens orale avontuurtjes!
Oh, en check dit: de NUEI-producten worden met liefde gemaakt en zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. Geen parabenen, gluten of suiker hier, mate! En uiteraard zijn ze cruelty-free en 100% vegan.
Kenmerken
Verwarmende Massage Gel Geeft een warm gevoel Likbaar Stimulerend Extract van ginsengwortel Alleen natuurlijke ingrediënten Niet getest op dieren en helemaal vegan Inhoud: 100 ml puur genot! Geur en smaak van wild blackberry
Inhoud
100 ml
Ingrediënten: Glycerin, Aroma, Propylene Glycol, Aqua, Panax Ginseng Root Extract, Sodium Saccharine, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, c.i. 17200.
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?