Klik hier voor gratis verzending gratis levering*

Nieuw 

 Nutri-Active hydrateert je huid met een natuurlijke boost

Cattier innoveert met een gloednieuwe hydratatieroutine voor je gezicht


Hydratatie: de meest onmisbare stap in je beautyroutine!

Water is onontbeerlijk voor de werking van de huid.
Wist je dat een gezonde huid 10 tot 20 % van al het water in het lichaam bevat? Als dat peil onder de 10 % zakt, raakt de huid uitgedroogd, wordt ze minder soepel en elastisch en verliest ze haar gezonde gloed.


Een doeltreffende en complete productlijn!Om de vochtbalans van je huid onmiddellijk te herstellen en ze langdurig te verstevigen, hebben we een complete hydratatieroutine ontwikkeld met een SOS-hydratatieserum, dagverzorging, sleeping crème en een masker.

Je huid krijgt meteen een energieboost en kan het vocht beter vasthouden!

100 % actief biologisch plantensap: een diep hydraterende innovatie als spil van onze formules

De vernieuwende combinatie van extract van biologische Franse abrikozen en gerehydrateerd biologisch aloë-verasap is een cocktail van hydraterende micronutriënten die essentieel zijn om de huid gezond te houden. Dankzij de vochtinbrengende werking van hyaluronzuur wordt de huid onmiddellijk voller en wordt de vochtbalans hersteld.

Coproductie van abrikozen, wat is dat?

Elke zomer worden er abrikozen geoogst die
niet in de handel terechtkomen omdat ze
afwijken van de norm of omdat ze gewoon te rijp zijn. Maar net wanneer ze goed rijp zijn, bevatten deze vruchten de meeste micronutriënten, zoals antioxiderende polyfenolen en hydraterende suikers.

Om die verspilling een halt toe te roepen en de goede eigenschappen van dit sap ten volle te benutten, geven wij afgekeurde abrikozen een tweede leven door ze in onze huidverzorgingsformules te verwerken!

Water is kostbaar, laten we er zorgzaam mee omgaan!

De formule van gezichtsverzorgingsproducten bevat soms maar liefst 75 % water. Omdat water een essentiële grondstof is die steeds schaarser wordt,
dragen wij er zorg voor door alleen het water te gebruiken dat van nature in ons abrikozensap aanwezig is.

Zo bevatten onze dagverzorging, onze sleeping crème en ons hydraterende masker 33 % minder water. Ons SOS-hydratatieserum doet zelfs nog beter, met maar liefst 63 % minder water!

We hebben aan alles gedacht, zelfs de verpakking!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen blijft bij ons niet beperkt tot onze formules. Het is een globale strategie: onze flesjes zijn 100 % recycleerbaar en onze tubes zijn gemaakt van gerecycleerd plastic. Ook onze verpakkingsdoosjes zijn 100 % recycleerbaar en bestaan voor 80 % uit gerecycleerd FSC-karton. We bedrukken ze bovendien met inkt op basis van plantaardige oliën.

Bio en Frans

We gaan nog een stapje verder: voor onze volledige productlijn beschikken we over het certificaat 'Bio Cosmos Organic' van het onafhankelijke orgaan Ecocert. We gebruiken dan ook minstens drie keer meer biologische ingrediënten dan de referentiewaarde.

Onze formules bestaan voor 99 % uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Bovendien zijn ze vegan gecertificeerd en dus gegarandeerd vrij van ingrediënten van dierlijke oorsprong.

Alle producten in onze lijn worden gemaakt in Frankrijk, met biologische Franse seizoensabrikozen die we via de korte keten bij lokale coöperaties aankopen.