Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Reviews

Fat oil slick click

Lippenbalsem
Merk
NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Reviews

Fat oil slick click

Lippenbalsem
  • € 9,95

Levering

  • € 9,95
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving

De Fat Oil familie groeit bij NYX Professional Makeup. Ontdek Fat Oil Slick Click, de nieuwe getinte lippenbalsem voor ONFLEEK* lippen, in 1 KLIK! Geen compromissen meer tussen verzorging en kleur! Deze nieuwe getinte lippenbalsem biedt vette** hydratatie" en vette** kleur, dankzij de formule verrijkt met intense pigmenten en een cocktail van huidverzorgende ingrediënten zoals framboos-, braam- en avocado-olie. De smeltende, niet plakkende textuur hydrateert je lippen tot 12 uur lang. Je zult dol zijn op het ultraverslavende "klik"-formaat! Druk gewoon een paar keer op de achterkant van het product om je lippen precies de juiste hoeveelheid verzorging en kleur te geven. De ultralichte formule is ideaal voor dagelijks gebruik. Neem het overal mee naartoe en breng het de hele dag met mate aan voor gekleurde, glanzende en gehydrateerde lippen! Verkrijgbaar in 12 tinten voor alle huidtinten, inclusief 1 transparante holografische glittertint, voor de meest sprankelende look! Veganistische formule zonder dierlijke ingrediënten. *boven **intens

Kenmerken

Snel, gemakkelijk en knoeivrij aan te brengen: gewoon klikken en de lippenbalsem geeft precies de juiste hoeveelheid af om je lippen onder te dompelen in een overvloed aan gunstige eigenschappen.

- Tot 12 uur lang gehydrateerd: de vegan formule op basis van avocado-, braambessen- en frambozenolie zorgt voor een intense hydratatie zodat de lippen niet uitdrogen.

- Voor een langdurige gladde, glanzende finish: de formule glijdt moeiteloos over de lippen heen, met luchtige pigmenten die voor royale accenten zorgen.

- Lichte, niet-plakkerige textuur: de balsem is verrijkt met olie, waardoor hij niet kleeft, comfortabel aanvoelt en geschikt is voor dagelijks gebruik.

- Verkrijgbaar in 12 meerdere tinten: de Fat Oil Slick Click lippenbalsem is geschikt voor alle huidskleuren en zorgt voor een extreem glanzende look. Zo krijgen je lippen een kleurige gloed!)

Ingrediënten

De lijsten met ingrediënten die in onze producten worden gebruikt, worden regelmatig bijgewerkt. U wordt daarom verzocht de ingrediëntenlijst op de verpakking van uw product te lezen om er zeker van te zijn dat de ingrediënten geschikt zijn voor uw persoonlijk gebruik." (Voor producten die in de winkel worden gesplitst, moet de meest recente ingrediëntenlijst ter plaatse bij het verkooppunt worden opgevraagd nadat het product opnieuw is gevuld).

Inhoud
4,8 ML
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?