Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
ODOREX
Reviews

Odorex extra droge antitranspirant crème stick

Merk
ODOREX
Reviews

Odorex extra droge antitranspirant crème stick

  • € 9,99

Levering

  • € 9,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Odorex Extra Dry Antiperspirant Crème Stick onderdrukt op verantwoorde wijze overmatige transpiratie en voorkomt transpiratiegeurtjes, vooral wanneer je echt extra zekerheid nodig hebt. De zachte en verzorgende antitranspirant stick bevat geen alcohol of parfum, maar wel allantoïne, een ingrediënt dat de huid verzacht en verzorgt.
Gebruiksadvies
Je brengt de stick 's avonds voor het slapen gaan direct aan op je oksel en je hoeft hem maar 2 of 3 keer per week te gebruiken. Het is niet nodig om naast Odorex Extra Dry nog een andere deodorant te gebruiken, maar je kunt dat natuurlijk wel doen als je dat prettig vindt. Breng het product niet aan op een geïrriteerde of beschadigde huid. Stop het gebruik als roodheid of jeuk optreedt. Lees voor gebruik altijd goed de gebruiksaanwijzing.
Kenmerken
Ingrediënten
Dimethicone, Aluminium Zirkonium Tetrachloorhydrex GLY, Stearyl Alcohol, Isopropyl Palmitate, Cetyl Palmitate, Gehydrogeneerde Castorolie, Talk, Butyrospermum Parkii Butter, Allantoïne, Ethylhexylglycerine, Tocoferol, Citroenzuur
Inhoud
40 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?