Klik hier voor gratis verzending gratis levering*

Tips & tricks

Ontharen van A(i) tot Z(acht)!

Voor veel meisjes is de eerste keer je benen ontharen en soort overgangsritueel: je weet vast nog of je een scheermesje, onthaarcrème of (jij bikkel) hars gebruikte. Uit onderzoek blijkt dat we tot jongvolwassen leeftijd experimenteren met verschillende manieren van ontharen. Vanaf de leeftijd van ongeveer 25 jaar blijven we trouw aan onze favoriete methode. Verandering van spijs doet echter eten! We zetten de voor- en nadelen van de populairste methoden op een rijtje:

Het scheermesje

● Simpel, snel en zeer doeltreffend voor een onmiddellijk zachte huid!
● Ideaal om last minute in een jurkje te springen.

Ontharingscrème

● Een pijnloze en eenvoudige methode, geschikt voor vrijwel het hele lichaam. Bovendien blijven de haartjes iets langer weg dan bij het scheren.
● Aangepaste formules voor de gevoelige huid en delicate zones voorkomen irritatie voor een perfect zacht en comfortabel huidje. 

Warme was

● Wil je écht lang van je haartjes af? Warme was houdt je tot 4 weken lang haarvrij en biedt een professioneel resultaat.
● Omdat waxen de wortel verzwakt, zullen de haartjes steeds trager en zachter teruggroeien. Win-win!

Koude was

● Sneller dan warme was en net zo effectief. Koude was is makkelijk te gebruiken en biedt evenwel een langdurig glad resultaat.
● Met de praktische strips haal je waar en wanneer je wil ongewenste haartjes weg, van welk lichaamsdeel dan ook. 

Elektrisch epileren

● Akkoord, het gevoel is allesbehalve aangenaam, maar doeltreffend is elektrisch epileren wel. Ook met deze methode blijven de haartjes 3 tot 4 weken weg.
● De traditionele toestellen zijn zeer doeltreffend op de benen maar zijn niet altijd even geschikt voor de meest gevoelige lichaamsdelen. Voor het bijwerken van je wenkbrauwen of ontharen van je bovenlip, kin of gevoelige zones, kies je best voor een toegepast scheer- of epileertoestel. 
Soort
  BRAUN
  Scheerapparaat
  Voorradig
  • € 35,99

  Bezig met laden...

  Ontkleuringscrème

  ● Deze methode wordt vaak over het hoofd gezien maar is een bijzonder geschikte manier om donkere donshaartjes, bijvoorbeeld in het gezicht, te verdoezelen die je liever niet scheert.
  ● Afhankelijk van je haargroei blijft het resultaat 2 tot 8 weken zichtbaar. 

  Manueel epileren

  ● Zeer doeltreffend en precies om de kleinste zones aan te pakken, en om vergeten haartjes te verwijderen.
  ● Omdat de haartjes met de wortel worden verwijderd, duurt het teruggroeien ongeveer een week.
  TIP: De epileerveer is een hebbeding geïnspireerd op het ontharen met draad. Deze manier van epileren is snel en eenvoudig, geheel natuurlijk, ecologisch en hypoallergeen. 
  Soort
   DI
   Accessoire voor ontharing
   Voorradig
   • € 6,99

   Bezig met laden...