Merk
PEPE JEANS LONDON

Pepe Jeans for Him Geschenkset - 3 stuks

Geschenkset
  • € 29,99
“Shake, shake, shake” alle ingrediënten en krijg de gedurfde en levendige geur voor hem! Deze set bevat een eau de toilette 30ml in shaker-vorm, een douchegel en een aftershave.

Levering

  • € 29,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
Beschrijving
"Shake, shake, shake alle ingrediënten en krijg de gedurfde en levendige geur voor hem! Pepe Jeans herengeur is een unieke mix die de essentie van het merk weergeeft. Een gedurfde versie van verfijnde mannelijke frisheid.
Lavendelolie uit Frankrijk
De tijdloze essentie van lavendel gecombineerd met de verslavende toets van speels ananassap en de elegantie van een oosters akkoord van warme vanille en geroosterde koffie. Pepe Jeans for him bevat een exclusieve lavendelolie uit Frankrijk die zich inzet voor het milieu. De teelt van lavendel draagt bij tot de bestrijding van plantensterfte en bevordert goede distillatiepraktijken om waterverspilling te voorkomen. We zorgen ook voor de duurzaamheid van de industrie door lokale ontwikkeling aan te moedigen via overeenkomsten tussen boeren en kopers.
Shaker voor hem
De gefacetteerde en verfijnde barmanflessen inspireren tot een mannelijk en jeugdig ontwerp. Een stijlvolle en gedurfde shaker voor hem. Pepe Jeans brengt een innovatieve en moderne touch met prismatisch geslepen kristal gekleurd met het meest opvallende Pepe Jeans denim blauw, en zilverkleurig metalen schouderstuk en kap.
Een uitdagend ontwerp voor mannen met persoonlijkheid!"
Kenmerken
Ingrediënten
Topnoten: Mandarijnolie, bergamot, ananas; Hartnoten: lavendelolie, nootmuskaatolie; Basisnoten: amberhout, vanille en koffie-absoluut.
Inhoud
130 ML
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?