Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
PETROL HAHN
Reviews

Anti-Dandruff Shampoo Detox

Shampoo
  • 2+1
Merk
PETROL HAHN
Reviews

Anti-Dandruff Shampoo Detox

Shampoo
  • € 4,99
2+1
Haarverzorging en haarkleuring

Levering

  • € 4,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Pétrole Hahn Detox Anti-Dandruff Shampoo is speciaal samengesteld om de snel groeiende hoofdhuid te zuiveren van roosgevoelige hoofdhuid. De formule is verrijkt met Piroctone Olamine, een bewezen actief bestanddeel tegen roos, voor 100% eliminatie van roos vanaf het eerste gebruik en voor een lange tijd.
Samengesteld uit 94% natuurlijke ingrediënten, bevat het ook plantaardige houtskool, bekend om het reguleren van de talgproductie en het ontgiften van het haar en de hoofdhuid. Dermatologisch geteste formule.
Pétrole Hahn's beloftes:
  • Veganistische formule (geen ingrediënten van dierlijke oorsprong), siliconenvrij en samengesteld uit 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.
  • Shampoo gemaakt in Frankrijk in onze productievestiging in Reims, die zich dagelijks inzet voor een milieuvriendelijke aanpak.
  • 100% recycleerbare Franse fles.
Kenmerken
Ingrediënten
Aqua/Water/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Acrylates Copolymer, Sodium Chloride, Parfum (Fragrance), Glycol Distearate, Piroctone Olamine, Citric Acid, Laureth-4, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chlorid
Inhoud
250 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?