• -15%
Merk
PHYSALIS

Menopauze+ - 30 tabletten

Voedingssupplement
  • € 12,83 € 15,09
Voedingssupplement met hop, maca, groene thee, foliumzuur en vitamine B6 en B12 om de ongemakken van de menopauze te verlichten.
15%
Het merk PHYSALIS

Levering

  • € 12,83 € 15,09
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
Beschrijving
Opvliegers, rusteloosheid, stemmingswisselingen... De menopauze kan een ingrijpende periode zijn. Om deze ongemakken te verlichten creëerde Physalis dit complex op basis van natuurlijke extracten. Vitamine B6 draagt bij tot de regulering van de hormonale activiteit terwijl B12 en foliumzuur vermoeidheid binnen de perken houdt en je mentale weerstand verhoogt. Maca helpt je zowel fysiek als psychisch vitaal te blijven, net als groene thee, wiens extracten ook de vetverbranding stimuleren en je helpen je gewicht te behouden. Hop helpt je te ontspannen en maritieme pijnboomschors ondersteunt een gezonde bloedsomloop.
Gebruiksadvies
Neem 1 of 2 tabletten per dag, bij de maaltijd met wat water.
Kenmerken
Ingrediënten
Vulstoffen: cellulose en calciumorthofosfaat, Groene thee-extract (28,6%), Maca-extract (11,5%), Hopextract (4,9%), Antiklontermiddel: siliciumdioxide, Pijnboomschorsextract (2,3%), Bevochtigingsmiddel: vernet natriumcarboxymethylcellulose, Glansmiddelen:
Inhoud
30 PC
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?