Klik hier voor gratis verzending gratis levering*

Nieuwigheden 

 Pin Up Secret, het gerenommeerde merk, komt naar Di !

De zes Pin Up Secret gezichtsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten, zijn nu voor het eerst beschikbaar in België, exclusief bij Di! Ontdek nu bij ons het beroemde merk op social media.


Smooth skin exfoliating 200ml

 De Smooth Skin Exfoliating is een scrub verrijkt met geitenmelk, tea tree olie en Gotu Kola, een plant die in de ayurveda en de traditionele Chinese geneeskunde wordt gebruikt. Deze behandeling tegen mee-eters exfolieert in alle zachtheid, reguleert de pH en reinigt de poriën diepgaand. Onzuiverheden en dode cellen worden verwijderd en alle huidtypes, van de droogste tot de meest vette, worden zacht en glad.

Oil-free cream 50ml

De Oil-Free Cream is een gezichtscrème met een fijne textuur. Deze niet-vette, matterende behandeling is rijk aan mineralen en natuurlijke plantenextracten, ideaal voor een gemengde tot vette huid. Ze reguleert de talgproductie, vermindert het ontstaan van imperfecties en hydrateert de opperhuid in de diepte. Deze crème bevat ook UVA- en UVB-filters die de huid beschermen tegen externe agressies.

Precious cream 50ml

De Precious Cream is een anti-imperfectie gezichtscrème met geitenmelk, tea tree olie en Gotu Kola. Deze behandeling is bedoeld om de droge en problematische huid te verzachten. Deze crème werkt in op imperfecties en zorgt voor een gladde en uniforme huidtextuur.

Peeling 50ml

De exfoliërende gel zonder korrels is ideaal voor elke gevoelige huid, met of zonder imperfecties. Deze nieuwe manier van diepe peeling exfolieert het gezicht zonder het te irriteren. Het verwijdert dode cellen die de teint dof maken, vermindert onzuiverheden, bevordert de regeneratie van de huid, ontstopt en vernauwt verwijde poriën, en geeft de huid een echte boost.

Oxy-mineral mask with beeswax 200ml

Dit zuiverend en oxygenerend bijenwasmasker is verrijkt met natuurlijke klei van de Dode Zee, avocado- en lavendelolie. Het helpt de kwaliteit van de probleemhuid te verbeteren en verhoogt de zuurstofvoorziening van de opperhuid. Dankzij een groot absorptievermogen reinigt het de droge, gemengde, vette en gevoelige huid. Na gebruik krijg je een matte teint, een gezonde, gerevitaliseerde huid met verminderde roodheid en zonder imperfecties.

And last but not least… Secret precious skin

Deze maskerzeep met geitenmelk voor gezicht en lichaam is de trots van het merk. Dit product is speciaal ontworpen om alle imperfecties aan te pakken en is geschikt voor alle huidtypen. Het reinigt diepgaand en is ideaal voor het reguleren van de talgproductie en het verwijderen van onzuiverheden in de opperhuid. Het zuivert zacht de poriën en verfijnt de huidtextuur. Het pluspunt? Het delicate schuim van deze antibacteriële zeep verandert in een masker!