Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
PN SELFCARE
Reviews

Cuticle remover

Nagelverzorging
Merk
PN SELFCARE
Reviews

Cuticle remover

Nagelverzorging
  • € 9,99

Levering

  • € 9,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
De PN Selfcare Cuticle Remover is een nagelriemverwijderaar die het makkelijk maakt om op een zachte manier vaste nagelriemen en dode huidcellen te verwijderen. Zo krijg jij zachte en soepele nagelriemen. Dit vermindert het risico op scheuren van de huid. Goed verzorgde nagelriemen stimuleren ook de natuurlijke groei van de nagel.
Dankzij de PN Selfcare Cuticle Remover heb je in een handomdraai zachte, gladde en soepele nagelriemen. De formule van deze nagelriemverwijderaar is 97% natuurlijk en ontwikkeld om op een zachte manier dode huidcellen & nagelriemen te verwijderen. Potassium hydroxide verzacht de nagelriem waardoor je deze op een snelle en efficiënte manier kan verwijderen. Glycerine, gekend voor zijn hydraterende eigenschap, zal je nagels een gezonde uitstraling geven. Bovendien is de remover vegan!
Gebruiksadvies
Breng een dun laagje aan op de nagelriem, laat 1 minuut inwerken. Duw voorzichtig de nagelriemen met de PN Cuticle Pusher naar achter en wrijf zachtjes de dode huidcellen weg. Was je handen goed na gebruik en geniet van verzorgde nagelriemen.
Kenmerken
"Deze nagelriemverwijderaar: Verwijdert op zachte manier dode huidcellen en nagelriemen. Zorgt voor zachte en gladde nagelriemen, zelfs degene die wat vast zitten. Stimuleert de natuurlijke groei van je nagels. Is diervriendelijk & vegan. "
Ingrediënten
Aqua, Glycerin, Potassium Hydroxide, Carbomer. Contains Alkali.
Inhoud
6 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?