Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
PN SELFCARE
Reviews

SelfGel Colour Summer 2021

Nagellak
  • Web Exclusief
Merk
PN SELFCARE
Reviews

SelfGel Colour Summer 2021

Nagellak
  • € 14,65

Levering

  • € 14,65
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Semi-permanente nagellak om uit te harden onder de LED lamp. Pretty easy! Selfgel is een exclusieve semi-permanente nagellak met een breed gamma aan trendkleuren! Deze semi-permanente kleur moet worden gebruikt in combinatie met de Selfgel Kit en moet worden uitgehard onder de Selfgel LED-lamp. Zo geniet je 10 dagen lang van een mooie manicure.
Gebruiksadvies
Belangrijk om te weten: Gel Polish kleuren drogen uit wanneer ze worden blootgesteld aan UV licht van lampen of zonlicht. Zorg er dus voor dat ze altijd afgesloten zijn wanneer je ze niet gebruikt!
Kenmerken
Prep je nagels voor Selfgel
Was je handen voor je van start gaat en geef je nagels een mini-manicure:
  • 1. Duw de nagelriemen zachtjes achteruit met de PN Prep & Remove Pusher.
  • 2. Vijl de nagels in de juiste vorm met de roze zijde van de PN Shape & Prep File.
  • 3. Enkel in geval van vette nagels: ruw de nagelplaat zachtjes op met de grijze zijde van de PN Shape & Prep File. Hierdoor zal je langer van je Selfgel Manicure kunnen genieten.
Hoe breng je Selfgel aan?
Selfgel breng je hand per hand aan. Elke laag moet kort uitgehard worden in de PN Selfgel LED Lamp.
1. Wipe to start: gebruik een PN Cleanser Wipe om de 5 nagels grondig te reinigen. Je bent nu klaar om je Selfgel stap voor stap aan te brengen.
  • 2. Breng een kleine dosis PN Selfgel Prepper aan op alle nagels. Duw het product in de nagelplaat met behulp van het borsteltje. Beweeg van de vrije rand van de nagel naar de nagelriem toe. Laat dit enkele seconden drogen.
  • 3. Breng een laag PN Selfgel Peelable Base aan op de 5 nagels. Laat dit ongeveer 30 seconden drogen. Ook voor deze stap heb je de lamp nog niet nodig.
  • 4. Breng een eerste laag PN Selfgel Colour aan op de duim en hard 30 seconden uit in de Selfgel LED lamp. Breng vervolgens een kleurlaag aan op de overige 4 nagels en hard 30 seconden uit onder de lamp. Breng vervolgens een tweede laag PN Selfgel Colour aan en hard opnieuw uit onder de lamp.
  • 5. Breng een laag PN Selfgel Gloss op de duim aan en hard 30 seconden uit onder de Selfgel LED lamp. Breng vervolgens een laag PN Selfgel Gloss aan op de overige 4 nagels en hard ook deze 30 seconden uit in de PN Selfgel LED lamp.
  • 6. Wipe to finish: Verwijder de kleeflaag op alle nagels met gebruik van één PN Cleanser Wipe, zodat de schitterende glans tevoorschijn komt.
  • TIP! Als je een warmte gevoel ervaart, gebruik dan de lage warmtestand van 60s in plaats van de 30s stand.
    (de lamp wisselt automatisch van tijdstand als je de knop langer aanraakt)
    Ingrediënten
    Bis-HEA Poly(1,4-Butanediol)-9/IPDI Copolymer, Hydroxypropyl Methacrylate, Ethyl Trimethylbenzoyl PhenylPhosphinate, Silica, CI 77891, BHT, CI 16035, CI 77499, CI 19140.
    Inhoud
    6 ml
    Klantereview

    Uw review

    U moet ingelogd zijn om een review te geven.

    Nog iets vergeten ?