Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
PN SELFCARE
Reviews

Selfgel Glitter Gloss

Top coat
Merk
PN SELFCARE
Reviews

Selfgel Glitter Gloss

Top coat
  • € 14,65

Levering

  • € 14,65
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving

Een prachtig stralende gellak manicure die tot 21 dagen houdt? Dat is mogelijk dankzij de PN Selfgel kleuren met salonkwaliteit! Een simpel DIY concept, makkelijk om thuis aan te brengen en te verwijderen in je eigen tijd, zonder een afspraak bij het salon!

Maak van elke Selfgel kleur een glamoureuze feestelijke manicure met de Selfgel Glitter Gloss! Deze transparante Selfgel topcoat met sterk reflecterende zilvere en holografische glitters geeft een verbazingwekkend sprankelend effect bovenop elke Selfgel kleur.
De Glitter Gloss biedt een hoogglanzende afwerking en een langdurige bescherming van je Selfgel Mani. Hardt uit onder de LED-lamp gedurende 30s, of 60s om de heatspike te verlagen. Vergeet niet de plaklaag af te vegen met een Selfgel Cleanser doekje na uitharding.
Gebruiksadvies
"

Hoe breng je PN Selfgel aan?

In de manual bij het Selfgel Startpakket. Zo creëer je in no time een stralende gellak manicure. Om zo lang mogelijk van je selfgel mani te genieten, vind je meer tips hier.

"
Kenmerken
je kan de glitter gloss ook gebruiken als nail art applicatie. Breng het bv aan als french manicure en je bent helemaal mee met de nieuwste hype.
Ingrediënten

Benzyl Methacrylate, Trimethylolpropane Trimethacrylate, Ethyl Trimethylbenzoyl Phenylphosphinate, Polyethylene Terephthalate, Silica, Polyurethane-11, CI 77000

Inhoud
6 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?