Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
POLY PALETTE
Reviews

Intensive Vital Care Color 4-0 Donkerbruin

Permanente haarkleuring
Merk
POLY PALETTE
Reviews

Intensive Vital Care Color 4-0 Donkerbruin

Permanente haarkleuring
  • € 7,99

Levering

  • € 7,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Palette Vital Care Color, een verzorgend en langdurig permanente haarkleuring met 100% grijsdekking. Poly Color verandert naar Palette, met een verbeterd verzorgend formule en kleurresultaat. Poly Color nuance wordt gelinkt met de nieuwe Palette haarkleuringen.

Palette Vital Care Color bevat kleurpigmenten die tot diep in de haarvezels doordringen voor een intens en natuurlijk uitziend kleurresultaat tot wel 8 weken*. Deze haarkleuring garandeert 100% grijsdekking op alle haarkleuren. De verzorgende haarmasker verrijkt met natuurlijk abrikozenpitolie en biotine-elixer heeft een anti-breuk effect en geeft versterking aan het haar voor een glanzend kleurresultaat. De tube is gemaakt van 100% gerecycled materiaal en de doos is voorzien van een FSC certificaat.

Hoe te gebruiken:

1. Giet de inhoud van het verzorgend kleurcrème in de fles met developer lotion en meng deze goed. 2. Breng het mengsel eenvoudig aan met de fles op droog haar en laat het product 30 minuten inwerken.

3. Spoel goed af met lauw water tot het water helder is. Gebruik daarna het haarmasker dat in de verpakking is meegeleverd.

De voordelen van Palette Vital Care Color:

Verzorgend en langdurig kleurresultaat

100% grijsdekking, zelfs op wit haar

Natuurlijk uitziend kleurresultaat tot wel 8 weken*

Bevat abrikozenpitolie & biotine-elixer

*met speciaal ontwikkelde Igora Absolute Shades voor 100% grijsdekking
Kenmerken
Ingrediënten
Aqua (eau), alcool cétéarylique, stéarate de glycéryle SE, hydroxyde d’ammonium, huile de Prunus amygdalus dulcis (amande douce), cétéareth-20, sulfate de toluène-2,5-diamine, octyldodécanol, sulfate de laureth sodique, éthanolamine, résorcinol, sulfate de cétéaryle sodique, parfum (parfum), acide oléique, M-aminophénol, glycérine, sulfite de sodium, acide étidronique, carbomère, hydroxyde de potassium, linalol, acide ascorbique, sérine, sulfate de 2-amino-4-hydroxyéthylaminoanisole, sulfate de sodium, géraniol, citronellol, limonène, acide benzoïque, alcool benzylique
Inhoud
115 ML
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?