Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
PUR EDEN
Reviews

Fluid Nourishing Cream Vegan Cold Cream Ultra Nourishing Normal to dry Skin

Dagcrème
Merk
PUR EDEN
Reviews

Fluid Nourishing Cream Vegan Cold Cream Ultra Nourishing Normal to dry Skin

Dagcrème
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
In deze voedende vloeibare gezichtsverzorging Pure Eden zijn 99% van de totale ingrediënten van natuurlijke oorsprong en 20% van de totale ingrediënten zijn biologisch geteeld.
Pur Eden innoveert en creëert de Nourishing Fluid Care met Cold Cream Vegan geformuleerd met biologische cacaoboter, Scandinavisch katoen en biologische aloë vera. Het complex beschermt en vertraagt het uitdrogingsproces op een lichte en zachte manier. De vloeibare textuur en de luchtige afwerking zorgen ervoor dat de huid wordt verzwakt door de kou, de wind, de wrijving en de temperatuurschommelingen. In het midden van de winter biedt het comfort aan gespannen huiden en wanneer de zonnige dagen terugkomen, zorgt het voor een langdurige hydratatie.
Gebruiksadvies
Breng 's morgens en/of 's avonds aan op het gezicht en de hals, vooraf gereinigd met ons Pure Eden kalmerend micellair water (apart verkrijgbaar).
Kenmerken
Ingrediënten
Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Cococaprylate/Caprate, Glycerin, Cetyl Lactate, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Sucrose Stearate, Alcohol, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Xanthan Gum, Cetyl Palmitat
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?