Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
PUR EDEN
Reviews

Rich Nourishing Cream

Dagcrème
Merk
PUR EDEN
Reviews

Rich Nourishing Cream

Dagcrème
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
In deze rijke voedende gezichtsverzorging Pure Eden zijn 99% van de totale ingrediënten van natuurlijke oorsprong en 20% van de totale ingrediënten zijn biologisch geteeld.
Pur Eden innoveert en creëert de Rich Nourishing Care met Cold Cream Vegan geformuleerd met biologische cacaoboter, biologisch wild acanthusextract en Scandinavisch katoenextract. Het complex vormt een beschermende film die het uitdrogingsproces van de epidermis vertraagt. Het is ideaal wanneer uw huid verzwakt of uitgedroogd is door kou, wind, wrijving en temperatuurswisselingen. In het midden van de winter biedt het comfort aan gespannen huiden en wanneer de zonnige dagen terugkomen, zorgt het voor een langdurige hydratatie.
Gebruiksadvies
Breng 's morgens en/of 's avonds aan op het gezicht en de hals, vooraf gereinigd met ons Pure Eden kalmerend micellair water (apart verkrijgbaar).
Kenmerken
Ingrediënten
Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Lactate, Glycerin, Cetyl Alcohol, Cetearyl Olivate, Sucrose Stearate, Sorbitan Olivate, Alcohol, Theobroma Cacao Seed Butter, Xanthan Gum, Cetyl Palmitate, Sorbitan Palmitate, Onopordum Acanthium Flower/Leaf/Stem
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?