Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
Q+A
Reviews

Gezichtsserum met zink pca 30ml

Gezichtsserum
Merk
Q+A
Reviews

Gezichtsserum met zink pca 30ml

Gezichtsserum
  • € 10,99

Levering

  • € 10,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving

Zink PCA balanceert olieniveaus en minimaliseert poriën

Reishi en Shiitake paddenstoelen om roodheid en wallen te helpen uitbannen

Betaine brengt vochtniveaus in balans

Ons gezichtsserum bevat een unieke mix van zink PCA, Reishi en Shiitake paddenstoelen. Deze extracten worden gecombineerd om de poriën te verkleinen en onzuiverheden te bestrijden zonder je huid uit te drogen.



Ondersteund door melkzuur is deze formule ideaal voor de vette en acnegevoelige huid. Verhoogt de hydratatie en verbetert de stevigheid van de huid. De toevoeging van betaïne, een duurzaam bijproduct van suikerbieten, brengt het vochtgehalte van je huid in balans en voorkomt dat het serum plakkerig aanvoelt. Bovendien is dit serum veganistisch en natuurvriendelijk en bevat het geen alcohol of parfum.

Gebruiksadvies

Breng aan op een schone huid voordat je je huid hydrateert of gebruik het als een plaatselijke behandeling voor puistjes.

Kenmerken
Ingrediënten

Aqua (Water), Propyleenglycol, Lactobacillus / Ganoderma Lucidum Extract / Lentinus Edodes Filtraat Ferment Extract, Betaïne, Pentylene Glycol, Zink PCA, Lactobacillus Ferment, Lonicera Caprifolium (Kamperfoelie) Extract, Extract van Lonicera Japonica (Japanse Kamperfoelie), Melkzuur, Glyceryl Caprylate, Biosaccharide Gum-1, Collageen, Glycerine, Leuconostoc / Radijswortel Ferment Filtraat, Natrium Levulinaat, Natriumanisaat, Natriumgluconaat, Xanthaangom.

Inhoud
30 ml
NA
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?