Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
REVOX
Reviews

JUST Peptides 10%

Serum
  • Nieuw
Merk
REVOX
Reviews

JUST Peptides 10%

Serum
  • € 6,49

Levering

  • € 6,49
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
Beschrijving
JUST Peptides 10% is een multi-cocktailserum voor gezicht en hals. Peptiden zijn fragmenten van eiwitten – de fundamentele bouwstenen van onze huid. Zonder hen begint het stevigheid en elasticiteit te verliezen, beginnen zich rimpels te vormen en verandert de textuur. Huidpeptiden activeren de productie van collageen en elastine. Dit helpt het verschijnen van rimpels te minimaliseren en bevordert een jeugdiger ogende huid. De serumformule is licht en wordt snel opgenomen. Dit product is vooral gunstig voor de rijpere huid omdat het rimpels aanpakt, evenals het verlies van stevigheid en elasticiteit. Combineer met REVOX B77 JUST Caffeine 5%, REVOX B77 JUST Blend Oil als onderdeel van je dagelijkse schoonheidsroutine. Gebruiksaanwijzing: 's morgens en/of 's avonds 4-5 druppels aanbrengen op een gereinigde huid en zachtjes inmasseren tot het geabsorbeerd is. Wacht tot het droog is alvorens je het volgende product aanbrengt. Let op: Niet combineren met REVOX B77 JUST Vitamine C 20% of directe zuren, omdat de zuren de werkzaamheid van het product kunnen verminderen en de combinatie roodheid, zwelling, jeuk en huidverkleuring kan veroorzaken. Individuele intolerantie voor het product is mogelijk. Voor de eerste toepassing wordt aanbevolen om een gevoeligheidstest uit te voeren. Indien er ongemak optreedt, stop dan met het gebruik van het product.
Gebruiksadvies
Gebruiksaanwijzing: 's morgens en/of 's avonds 4-5 druppels aanbrengen op een gereinigde huid en zachtjes inmasseren tot het geabsorbeerd is. Wacht tot het droog is alvorens je het volgende product aanbrengt. Let op: Niet combineren met REVOX B77 JUST Vitamine C 20% of directe zuren, omdat de zuren de werkzaamheid van het product kunnen verminderen en de combinatie roodheid, zwelling, jeuk en huidverkleuring kan veroorzaken. Individuele intolerantie voor het product is mogelijk. Voor de eerste toepassing wordt aanbevolen om een gevoeligheidstest uit te voeren. Indien er ongemak optreedt, stop dan met het gebruik van het product.
Kenmerken
Ingrediënten
Water / Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Polysorbate-20, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Propylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Pectin, Hydrolyzed Vegetable Protein, Serine, Arginine, Proline, Phenoxyethanol, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, Disodium EDTA.
Inhoud
30 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?