Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
REVOX
Reviews

Plex Bond Repairing Oil Step 7

Haarolie
Merk
REVOX
Reviews

Plex Bond Repairing Oil Step 7

Haarolie
  • € 10,99

Levering

  • € 10,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
REVOX B77 PLEX BOND REPAIRING OIL is de 7e stap van het geavanceerde REVOX B77 PLEX Hair Rebuilding System. Deze geconcentreerde maar lichte olie is gemaakt om het haar te voorzien van de ultieme salonachtige luxueuze zijdeachtige finish. Het herstelt de beschadigde haarstructuur, vermindert het risico op verdere breuk en gespleten haarpunten en minimaliseert pluizig haar zonder het haar te verzwaren.
De olie bevordert een levendige kleur van geverfd haar voor een glanzende en gladde uitstraling. Het versterkt de glans en levendigheid van beschadigd haar. Versterkt en beschermt de strengen, ontwart ze en maakt ze gemakkelijk handelbaar. Bij gebruik voor warmtestyling helpt het het haar te beschermen tegen de hete lucht en stylingtools, wat bijdraagt aan een snellere, efficiëntere föhnbeurt. Bij gebruik op droog haar, biedt het bescherming tegen externe agressieve factoren en laat het er gezond en sterk uitzien.
Het haar is weelderig gladder en zijdezacht na het eerste gebruik. Kleurveilig en geschikt voor alle haartypen.
Gebruiksadvies
Gebruik naar behoefte op nat, vochtig of droog haar. 1. Verdeel 1-3 druppels over je handpalm en breng aan in de lengte en op de punten van het haar, vermijd de wortels. 2. Stylen naar wens 3. Gebruik na of meng met REVOX B77 PLEX BOND SMOOTHING CRÈME voor een ongelooflijk verbeterde glans.
Kenmerken
Ingrediënten
Isohexadecane, Isododecane, Dimethiconol, Beta-Carotene (and) Sunflower Seed Oil / Helianthus Annuus Seed Oil, Grape Seed Oil / Vitis Vinifera Seed Oil, Moringa Oleifera Seed Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Vitamin E Acetate / Tocopheryl Acetate, Fragrance / Parfum, Butylated Hydroxytoluene / BHT, Limonene, Benzyl Salicylate, Linalool, Hexyl Cinnamal.
Inhoud
30 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?