Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
RIEM
Reviews

Ti-Tox anti-voedselmot - 2 vallen

Merk
RIEM
Reviews

Ti-Tox anti-voedselmot - 2 vallen

  • € 6,99

Levering

  • € 6,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Ti-Tox anti-voedselmot beschermt uw levensmiddelen (bloem, pasta, rijst, suiker, koekjes, droge dierenvoeding…) doeltreffend en onmiddellijk.
Zijn werking is zowel curatief als preventief.
Aangetrokken door de stof die door de val wordt vrijgegeven (en die een door vrouwelijke insecten geproduceerd sexferomoon imiteert), landen de mannelijke insecten (Plodia interpunctella en Ephestia kuehniella) op het oppervlak en blijven vervolgens vastzitten. De voortplantingscyclus wordt dus onderbroken.
Gebruiksadvies
1. Open het grijze zakje en verwijder de strook op de achterkant van de val. 2. Kies de plaats waar u de val wilt plaatsen en zorg ervoor dat deze schoon en droog is. U kunt de val binnen of buiten een kast plakken. Één val biedt bescherming voor een volume van 1,5 m³ in een kast en voor een volume van 20 m³ buiten een kast. Plak de val op de gekozen plaats en druk hard aan (voor een betere houvast). 3. Houd de val vast bij het lijmvrije deel van de boven- of onderkant en verwijder de bescherming. 4. Controleer de val eenmaal per week en vervang deze zodra het bedekt is met motten of na 3 maanden. Om een plaag te voorkomen of een nieuwe plaag te vermijden, moeten de vallen voortdurend worden gebruikt.
Kenmerken
✓ Beschermt voedingsmiddelen (bloem, pasta, rijst, suiker, koekjes, droge dierenvoeding…) ✓ Doeltreffend voor de preventie en de bestrijding van plagen
Inhoud
2 PC
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?