Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
ROGER & GALLET
Reviews

Jean-Marie Farina Eau de Cologne

Eau de cologne
Merk
ROGER & GALLET
Reviews

Jean-Marie Farina Eau de Cologne

Eau de cologne
  • € 19,99

Levering

  • € 19,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Er is iets tijdloos, eeuwig en ontroerend hier.
Jean Marie Farina Eau de Cologne biedt een hereniging met zichzelf en dompelt ons onder in een heerlijk en verkwikkend gevoel van welzijn waar we nooit genoeg van krijgen.
In 1806 creëerde Jean Marie Farina een parfum met een unieke mediterrane frisheid, waarin voor het eerst de heldere frisheid van citrusessences werd gecombineerd met de elegantie van kruiden. Een akkoord bewaard geheim dat in een oogwenk alle andere zal demodificeren. Petitgrain, lavendel, rozemarijn en tijm, verrijkt met essentiële citroenoliën, geven Jean Marie Farina Eau de Cologne een bijzondere frisheid die je doet verlangen naar een flinke portie.
De nieuwe fles, versierd met goud en een verkwikkend rood, draagt de traditionele Jean Marie Farina handtekening.
Gebruiksadvies
De kunst van het parfumeren Om het verkwikkende effect van je Eau de Cologne te versterken, spuit je een verfrissende wolk parfum voor je neus en loop je er doorheen.
Kenmerken
Natuurlijk Verkwikkend. Jean Marie Farina Eau de Cologne, onveranderd sinds zijn creatie in 1806, combineert de gedistilleerde essences van 13 geneeskrachtige planten met heilzame eigenschappen voor lichaam en geest.
Ingrediënten
Alcohol. Aqua / Water / Eau. Parfum / Fragrance. Limonene. Linalool. Citral. T-Butyl Alcohol. Eugenol. Geraniol. Hydroxycitronellal. Citronellol. Farnesol. Coumarin. Denatonium Benzoate. 3988a.
Inhoud
30 ml
hesperidée
Geur
Etherische olie van citroensinaasappel, petit grain, lavendel en rozemarijn
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?