Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
ROGER & GALLET
Reviews

Rose Thé Wellbeing Soap

Zeep
Merk
ROGER & GALLET
Reviews

Rose Thé Wellbeing Soap

Zeep
  • € 7,99

Levering

  • € 7,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
De Franse kunst van het toiletteren sinds 1862 Van de grote koninklijke hoven van de 19e eeuw tot de hedendaagse liefhebbers van verfijnde geuren, heeft Rose Thé zeep de tand des tijds doorstaan sinds haar creatie in 1899. Gemaakt in een ketel, ontwikkelt het een fijn, licht schuim dat de huid in alle zachtheid reinigt. Trouw aan de ambachtelijke techniek van het parfumeren vanuit het hart, die de levensduur van de geur tot het laatste gebruik garandeert, blijft de kwaliteit uniek sinds zijn oorsprong. - 98% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong - Dermatologisch getest - Wasbasis van plantaardige oorsprong - 1 zeep = 100 keer gebruiken - Gemaakt in Frankrijk
Gebruiksadvies
Breng een ruime hoeveelheid aan op de huid en masseer de crème zachtjes in de huid tot hij is opgenomen voor een fluweelzachte afwerking.
Kenmerken
Reinigt de huid in alle zachtheid zonder haar uit te drogen.
Ingrediënten
Sodium Palmate. Sodium Cocoate. Aqua / Water / Eau. Glycerin. Parfum / Fragrance. Sodium Chloride. Tetrasodium Glutamate Diacetate. Geraniol. Citronellol. Sodium Hydroxide. Benzyl Benzoate. Maltodextrin. Rosa Gallica Flower Extract. 3974b.
Inhoud
100 GR
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?