Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
SAVONNERIE DE NYONS
Reviews

Zeep van ezelinnenmelk

Zeep
Merk
SAVONNERIE DE NYONS
Reviews

Zeep van ezelinnenmelk

Zeep
  • € 4,99

Levering

  • € 4,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
De ronde zeep met ezelinnenmelk is een ideale zeep voor de dagelijkse reiniging. Het bevat het equivalent van 10% biologische ezelinnenmelk en is verrijkt met sheaboter, eveneens biologisch geteeld. Ezelinnenmelk staat bekend om zijn voedingseigenschappen dankzij zijn rijkdom aan vitaminen en mineralen. Het heeft ook een revitaliserende werking door de aanwezigheid van vetzuren en aminozuren. Het zou ook vochtinbrengende en verzachtende eigenschappen hebben, met name dankzij de wei en de eiwitten en glycoproteïnen die het bevat. Het wordt veel gebruikt in cosmetica en gaat de tekenen van huidveroudering tegen dankzij zijn aanspannende en verstevigende werking.
Handgemaakte zeep gemaakt in Frankrijk in onze zeepfabriek gelegen in Nyons in de Provence.
Gebruiksadvies
Aanbrengen op de vochtige huid. Laten schuimen en afspoelen met veel water. Vermijd contact met de ogen. Bij aanraking de ogen grondig met water spoelen.
Kenmerken
Ingrediënten
sodium palmate · sodium palm kernelate · aqua (water) · parfum (fragrance) · palm kernel acid · donkey milk* · butyrospermum parkii (shea) butter* · glycerin · zea mays starch* · sodium chloride · tetrasodium edta · tetrasodium etidronate · benzyl alcohol · coumarin · citronellol · alpha-isomethyl ionone · linalool · ci 77891 (titanium dioxide) * ingrédient issu de l’agriculture biologique
Inhoud
100 GR
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?