Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
SAVONNERIE DE NYONS
Reviews

Zeep van paardenmelk

Zeep
Merk
SAVONNERIE DE NYONS
Reviews

Zeep van paardenmelk

Zeep
  • € 4,99

Levering

  • € 4,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
De ronde biologische Zeep van Maremelk is een ideale zeep voor de dagelijkse reiniging. Bevat het equivalent van 10% biologische schapenmelk en is verrijkt met Sheaboter, eveneens van biologische landbouw. Dankzij zijn rijkdom aan vitaminen, vetzuren en aminozuren staat de melk van de merrie bekend om haar revitaliserende eigenschappen. Het heeft ook een verzachtende werking door de gevoelige en atopische huid te verlichten. Ook zou het zuiverende en reinigende eigenschappen hebben, met name dankzij de aanwezigheid van lysosyme en lactoperoxidase. Deze olie wordt veel gebruikt in de cosmetica en beschermt de huid tegen de tekenen van huidveroudering dankzij de onverzadigde vetzuren, de fosfolipiden en de lactoferrine.
Handgemaakte zeep gemaakt in Frankrijk in onze zeepfabriek gelegen in Nyons in de Provence.
Gebruiksadvies
Aanbrengen op de vochtige huid. Laten schuimen en afspoelen met veel water. Vermijd contact met de ogen. Bij aanraking de ogen grondig met water spoelen.
Kenmerken
Ingrediënten
sodium palmate · sodium palm kernelate · aqua (water) · parfum (fragrance) · palm kernel acid · mare milk* · butyrospermum parkii (shea) butter* · glycerin · zea mais starch* · sodium chloride · tetrasodium edta · tetrasodium etidronate · linalool · hexyl cinnamal · benzyl salicylate · coumarin · geraniol · alpha-isomethyl ionone · hydroxycitronnellal · limonene · ci 77891 (titanium dioxide) * ingrédient issu de l’agriculture biologique
Inhoud
100 GR
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?