Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
SECRETS DE LOLY
Reviews

Reisset Kroeshaar

Reisset
Merk
SECRETS DE LOLY
Reviews

Reisset Kroeshaar

Reisset
  • € 39,99

Levering

  • € 39,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Perfect Clean :
Wilt u uw haar voorzichtig reinigen en ontdoen van onzuiverheden?
Perfect Clean is veel meer dan gewoon een shampoo en rehydrateert en versterkt het haar. De zoete appelgeur en het romige, glanzende schuim maken van uw wasroutine een moment van puur geluk! Deze shampoo, met 98,6% natuurlijke ingrediënten, is geschikt voor golvend, krullend, sterk gekruld en kroeshaar.

• De reinigende kokosnootbasis bereidt het ontwarren voor en geeft de krullen weer vorm.
• Pure baobab proteïne rehydrateert en versterkt de lengtes.
• Appelextract verwijdert onzuiverheden van de hoofdhuid en geeft deze weer zuurstof.

Pink Paradise :
De Pink Paradise conditioner met 99,2% natuurlijke ingrediënten, is een wonder om uw haar te ontwarren en intensief te voeden.
Het bevat een combinatie van zoete amandel- en jojoba-olie die de haarvezel versterkt, verzacht en herstelt. Dit is het perfecte moment om uw haar voorzichtig te ontwarren met uw vingers of een borstel. De zoete geur van roze pompelmoes prikkelt uw zintuigen.
Deze conditioner is geschikt voor golvend, krullend, sterk gekruld en kroeshaar.
• Jojoba-olie revitaliseert en laat het haar glanzen.
• Zoete amandelolie verzacht en vergemakkelijkt het ontwarren.
• Aloë vera zorgt voor het nodige vocht in het haar.
• Provitamine B5 is een versterkend, omhullend en herstellend actief bestanddeel. Het maakt het haar glanzend, soepel en makkelijk doorkambaar.
• Glycerine helpt het vocht in de haarvezel vast te houden.

Smoothie Ananas :
De Smoothie Ananas met 99,2% natuurlijke ingrediënten, is een hydraterend complex rijk aan aloë vera, mangoboter, zoete amandelolie en jojoba-olie dat uw haar alle voeding geeft die het nodig heeft. Deze smoothie herstelt, beschermt, verzacht en vermindert gespleten haarpunten. Zijn fruitige geur en melkachtige textuur zullen u meteen aan de zomer doen denken! Geschikt voor krullend en kroeshaar.

• Aloë vera hydrateert en voedt de haarvezel.
• Mangoboter voorkomt gespleten haarpunten.
• Jojoba-olie revitaliseert en laat het haar glanzen.
• Zoete amandelolie verzacht en vergemakkelijkt het ontwarren.
• Provitamine B5 versterkt, omhult en herstelt. Het maakt het haar glanzend, soepel en makkelijk doorkambaar.

Magic Twist :
Magic Twist crème is een van de meest voedende producten in het assortiment. Deze boterachtige crème voedt je haar intens. Met zijn cocktail van soja-, macadamia- en zoete amandelolie heeft Magic Twist een echte verzachtende voedende werking en laat het geen vettige finish achter. Gebruik het voor vanilles, vlechten, vlechten uit of twist out om je te helpen een prachtige definitie te krijgen. Je kunt het ook gebruiken om te voeden zonder een beschermende stijl te gebruiken. Geschikt voor zeer krullend en pluizig haar.

Sojaolie verzacht het haar en geeft het glans
Biologische macadamia-olie voedt en beschermt het haar
Zoete amandelolie verzacht en vergemakkelijkt het stylen
Amandelmelk hydrateert en herstelt het haar
Gebruiksadvies
Perfect Clean :
Breng de shampoo aan op nat haar, concentreer u op de hoofdhuid met ronddraaiende bewegingen en laat het romige schuim over de lengtes glijden. Verdeel uw haar in secties om de hoofdhuid gemakkelijker te reinigen. Als u eerder een oliebad heeft toegepast, kunt u ervoor kiezen om uw haar twee keer te wassen. Voor een complete/optimale wasroutine brengt u daarna de Pink Paradise conditioner aan.

Pink Paradise :
Breng de conditioner aan op vochtig, handdoekdroog haar en concentreer u op de lengten. Laat het 2 minuten zitten. Ontwar met een borstel, beginnend bij de punten om het afbreken te voorkomen, of met uw vingers. Verdeel uw haar in secties om het gemakkelijker te ontwarren. U kunt het ook gebruiken als een no poo / co-wash om uw shampoos te spreiden. Voor een complete/optimale wasroutine brengt u daarna het Repair Time masker aan.

Smoothie Ananas :
Breng dagelijks een kleine hoeveelheid aan op droog of vochtig haar. Als u uw krullen wilt definiëren, kunt u het aanbrengen op vochtig haar en vervolgens de Boost Curl gel toevoegen. U kunt de smoothie dagelijks gebruiken.

Magic Twist :
Aanbrengen op vochtig of droog haar na een beetje leave-in of smoothie en in secties stylen. We raden aan om het één keer per week aan te brengen, gevolgd door een dagelijkse smoothie om opnieuw te hydrateren indien nodig. Je kunt ook beschermende kapsels creëren met: vanilles, vlechten, twist outs, braid outs, finger coils...
Het vertegenwoordigt de "C" van de LCO en LOC methoden.
Bij de LCO-methode breng je het als tweede aan na de leave-in en voor de olie.
Bij de LOC-methode breng je het als laatste aan na de leave-in en de olie.
Kenmerken
Gehydrateerde, gevoede en gedefinieerde krullen
Ingrediënten
Perfect Clean :
AQUA, GLYCERIN, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM COCOYL APPLE AMINO ACIDS, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, HYDROLYZED ADANSONIA DIGITATA SEED EXTRACT, PARFUM, HEXYLENE GLYCOL, BENZYL ALCOHOL, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, DEHYDROACETIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, HEXYL CINNAMAL*, CI 77491, CI 77019, CI 77891.
* Aanwezig in het parfum

Pink Paradise :
AQUA, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER*, PANTHENOL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, CITRUS PARADISI PEEL OIL, BENZYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID, SODIUM HYDROXIDE***, LIMONENE**.
* Van de biologische landbouw
** Aanwezig in de essentiële olie
*** pH-regelaar

Smoothie Ananas :
AQUA, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETEARYL ALCOHOL, MANGIFERA INDICA SEED BUTTER, PARFUM, PANTHENOL, HYDROLYZED JOJOBA PROTEIN, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER*, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, CETEARYL GLUCOSIDE, BENZYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM HYDROXIDE**.
* Van de biologische landbouw
** pH-regelaar

Magic Twist :
AQUA, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, MACADAMIA
INTEGRIFOLIA SEED OIL, GLYCINE SOJA OIL*, OLEYL ERUCATE,
POLYGLYCERYL-3 DICITRATE/STEARATE, GLYCERIN*, GLYCERYL STEARATE,
CETEARYL ALCOHOL, PARFUM, BENZYL ALCOHOL, HYDROLYZED SWEET
ALMOND SEEDCAKE, DEHYDROACETIC ACID, LACTIC ACID, SODIUM
HYDROXIDE, SODIUM BENZOATE, TOCOPHEROL
*Van biologische landbouw
Inhoud
4 PC
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?