Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
SMILE MAKERS
Reviews

The neighbor

Vibrator
Merk
SMILE MAKERS
Reviews

The neighbor

Vibrator
  • € 43,95

Levering

  • € 43,95
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving

"The Neighbor is de perfecte anale vibrator voor beginners. Gemaakt voor anaal nieuwsgierige lichamen en geesten en na vele verzoeken van de Smile Makers gemeenschap - The Neighbor is ontworpen om nieuwe genoegens te verkennen en geoptimaliseerd voor vrouwenlichamen en vulva-eigenaren. Hij is gemaakt van ultrazachte siliconen en dankzij het ronde ontwerp en formaat is hij gemakkelijk in te brengen, terwijl zijn bolvormige lichaam een bevredigend gevoel van volheid geeft - perfect om deze erogene zone naast de vagina en clitoris te verkennen tijdens solo- of koppelseks. Met drie snelheden en twee pulsstanden zijn er genoeg manieren om te spelen.


11,2 cm x 6 cm x 3 cm


3 snelheden en 2 pulsstanden.

Oplaadbaar.

Superzachte, wreedheidvrije siliconen.

Stil.

Waterdicht.

Waterdicht.

2 jaar garantie."

Gebruiksadvies

3 snelheden en 2 pulsmodi

Kenmerken

Tip #1: Bereid het lichaam voor op anale penetratie, bijvoorbeeld met clitorale stimulatie. Een clitoraal orgasme kan je helpen ontspannen en het lichaam voorbereiden op anala stimulatie.

Tip #2: Breng glijmiddel op waterbasis (generous gel) aan op je anale vibrator, zet hem aan en begin het gebied rond de anus te masseren. Dit gebied is erg gevoelig en kan super plezierig aanvoelen.

Tip #3: Breng het product voorzichtig in. Neem de tijd, haal adem. Eenmaal ingebracht kun je hem erin laten zitten en de snelheden en pulsatiestanden naar wens aanpassen.

Ingrediënten

"Gemaakt van wreedheid-vrije, FDA-goedgekeurde, voedsel-grade, ftalaat-vrije en veganistische siliconen, niet getest op dieren en gepolijst voor de zachtste aanraking

. Krachtige technologie levert krachtige, sensuele vibraties

Veganistisch

Waterdicht, gemakkelijk te wassen"

Inhoud
1 pièce
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?