Klik hier voor gratis verzending gratis levering*

Tips & Tricks

Snelcursus zelfbruinen!

Aan het begin van de zomer niet met een melkwitte body op het strand verschijnen? Na je vakantie nog langer genieten van je bruine kleurtje: daar heb je zelfbruiner voor. Als je ‘m volgens de regels van de kunst aanbrengt, is het resultaat gegarandeerd streeploos en naturel!


1. Eerst goed scrubben!

De eerste stap op weg naar een egaal bruin tintje? Goed scrubben. Vlekken krijg je namelijk op droge plekken, waar je zelfbruiner dieper intrekt.


2. Dan hydrateren...


Zorg dat je huid goed gehydrateerd is: dat geeft een beter effect voor je zelfbruiner
3. Een fijn laagje zelfbruiner

Een spray, een mousse, een serum, een gel of een lotion? Kies vooral de formule die jij het handigste vindt en die het aangenaamste voelt op je huid. Werk je zelfbruiner in elk geval uit met een speciale handschoen, zo krijg je geen vlekken op je handen. Bovendien kan je zo een mooi egaal, dun laagje aanbrengen.


4. Even nadeppen

Ga na het smeren nog even met een tissue over zones als je knieën, ellebogen en enkels, daar waar je het snelste vlekken krijgt. Je huid is daar namelijk wat dikker en droger, dus daar heb je op die zones minder zelfbruiner nodig.

5. En voor je gezicht...

Als je zelfbruiner aanbrengt op je gezicht, wees dan voorzichtig in de buurt van je haarlijn en rond je wenkbrauwen, want daar kleurt je zelfbruiner iets dieper. Vergeet je oren niet mee te kleuren en dep je gezicht af met een tissue: zo ben je zeker dat je niet te veel hebt aangebracht.