Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
SOLEIL DES ILES
Reviews

Monoï zonnemelk spf30

Merk
SOLEIL DES ILES
Reviews

Monoï zonnemelk spf30

  • € 13,99

Levering

  • € 13,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving

Deze zonnelotion is rijk aan echte Tahitiaanse monoï en beschermt en hydrateert het lichaam met een gerust hart. De formule met zonnefilters van farmaceutische kwaliteit beschermt je doeltreffend tegen zonnestralen (UVA en UVB). De romige textuur maakt je huid zacht en zijdeachtig. De Tiarébloem, bijgenaamd "de koningin van Polynesië", parfumeert het lichaam met de delicate geur van verre eilanden. Je kunt gerust zijn met deze lotion met hoge bescherming, die zonnebaden tot een waar genot maakt.

Gebruiksadvies

Breng royaal aan op het lichaam voor blootstelling aan de zon om bescherming en hydratatie te garanderen. Regelmatig opnieuw aanbrengen, vooral na het transpireren, zwemmen of afdrogen. Met een zeer hoog niveau van bescherming tegen de zon is deze lotion bijzonder geschikt om de lichte, zongevoelige huid te beschermen. Gebruik producten die geschikt zijn voor je huidtype. Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk, zelfs met zonbescherming. Stel baby's en jonge kinderen niet bloot aan de zon. Vermijd blootstelling aan de zon tussen 12 en 16 uur.

Kenmerken
Ingrediënten

Aqua, Dibutyladipaat, Octocrylene, C12-15 Alkyl Benzoate, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ethylhexyl Triazone, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate,Polysilicone-15, Dicaprylyl Carbonate, Glycerine, Dinatrium Cetearyl Sulfosuccinaat, Aminomethyl Propanol, Bis- Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Polymethylmethacrylaat, natriumlaurethsulfaat, magnesiumaluminiumsilicaat, ceteareth-12, cetearylalcohol, cetylpalmitaat, kokosnuciferaolie, gardenia taitensis bloemextract, tocoferol, zaadolie van Helianthus Annuus, tocoferylacetaat, fenoxyethanol, chloorfenesine, parfum, acrylaatcopolymeer, triëthanolamine, monoï 1%

. Amyl Cinnamal, Anijs Alcohol, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool.

Inhoud
150 ml
Haute (30-50)
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?