Klik hier voor gratis verzending gratis levering*

Tips & Tricks

Starwax The Fabulous, de kracht van ingrediënten van weleer

Starwax the Fabulous is een reeks doeltreffende producten om alles in huis schoon te maken zoals onze grootmoeders dat vroeger deden.

10 jaar al!

10 jaar dat Starwax The Fabulous het erfgoed van het verleden terugbrengt en de oorsprong van het merk Starwax nieuw leven inblaast.
Het merk werd gelanceerd in 1946 en bood producten aan, gemaakt van eenvoudige en doeltreffende ingrediënten: de ingrediënten van weleer.
Met Starwax The Fabulous wordt deze historische knowhow opnieuw toegankelijk, in een vintage verpakking die de visuele codes van de jaren vijftig overneemt, en een logo dat rechtstreeks geïnspireerd is op het allereerste logo van het merk.

Een merk dat zich resoluut inzet voor een schonere planeet

- Al onze zepen zijn gemaakt van plantaardige oliën. Ze bevatten geen toegevoegde bewaringsmiddelen, parfums, kleurstoffen, dierlijke vetten of aardoliederivaten. Om onze knowhow te behouden en te versterken, worden onze Marseillezepen en bruine zepen op traditionele wijze gemaakt in een ketel onder de verantwoordelijkheid van een meester-zeepmaker.

- Bij elk van onze ontwikkelingen letten wij erop de hoeveelheid verpakking en de productie van onnodig afval te beperken. Wij hebben het gebruik van nieuw plastic in bijna al onze verpakkingen geëlimineerd. Wij geven de voorkeur aan het gebruik van materialen uit hernieuwbare bronnen, zoals onze kraftzakken uit duurzaam beheerde bossen.

Maar daar houdt onze rol niet op!

Wij zorgen voor de nodige voorlichting, zodat de consument zijn eigen huishoudelijke recepten kan maken dankzij receptenboekjes in de winkels of tutorials op YouTube. Wij zijn ervan overtuigd dat zelf huishoudelijke producten maken bijdraagt tot een meer verantwoorde, zuinige en planeetvriendelijke consumptie. Dus waar wacht u nog op om onze producten te (her)ontdekken? Op uw plaatsen, klaar, maak uw recepten!

Ontdek onze 3 belangrijkste producten die u in uw kast moet hebben!

- Het bekende huishoudelijk zuiveringszout: gemaakt van kalk en zout, bekend om zijn vele toepassingen: het verwijdert kalk, ontvet, absorbeert slechte geuren, doet kleuren herleven, enz. Het is een onmisbaar onderdeel van ons interieur. Het is de ideale bondgenoot om nare geurtjes uit de koelkast of de kattenbak van uw kat te bestrijden.
- Ossengalzeep: je moet het gewoon proberen om het aan te nemen. Deze magische zeep is zeer effectief op alle soorten vlekken: gras, koffie, wijn, bloed, vet, transpiratie... Zelfs op het meest delicate textiel zoals zijde of wol.

- Citroenzuur: van nature aanwezig in citroenen, is mineraal citroenzuur het ultieme ontkalkingsmiddel. Meer dan 99% zuiver, biologisch afbreekbaar en niet giftig voor de mens, dit fijne witte poeder wordt gebruikt in vele recepten. Het wordt gebruikt voor:
Ketels en koffiezetapparaten schoonmaken of toiletten ontkalken.