Klik hier voor gratis verzending gratis levering*

Trends

 TikTok trends


Vergeet Instagram, vergeet Snapchat. TikTok is dé app van het moment ! Van grappige filmpjes, tot tips, tot make-uptutorials, ieder vindt er zijn geluk ! Ook bij Di zijn we mee. We laten jullie ontdekken wat de huidige beauty trends zijn.

Gift swap

Gift swap betekent 'geschenkuitwisseling'. Het is een challenge die met ten minste twee personen wordt gedaan. De bedoeling is om kleine cadeautjes voor elkaar te kopen en deze op het einde uit te wisselen met elkaar. Spannend !

"Clean" make-up look 

De clean look heeft niets te maken met de samenstelling van de producten. Hier is het de bedoeling een natuurlijke en verzorgde look te creëren. Het concept is om je troeven te benadrukken, zonder te overdrijven. Het enige wat je nodig hebt is een goede basis, verzorgde wenkbrauwen en een glossy lip. Doe je haar dan in een nette en elegante knot en je bent klaar !

Blindfolded This or that Challenge 

Voor deze challenge zijn ten minste twee mensen nodig. Een van hen wordt geblinddoekt en de ander houdt twee make-up producten achter haar. De geblinddoekte persoon moet dan het product kiezen dat ofwel links of ofwel rechts wordt vastgehouden achter zich. Op die manier wordt een make-up look volledig blind gecreëerd, wat tot nogal onverwachte resultaten kan leiden !

Make Me Sway Challenge  


De Make Me Sway-challenge wordt gedaan op het liedje Sway van Michael Bublé. Wanneer het ritme van het liedje verandert, worden de mensen verwacht van een onvoorbereide look naar een meer opgemaakte look te gaan. We hebben een paar producten voor u op een rijtje gezet die u kunnen helpen om de perfecte make-up look te creëren.

Aan u de beurt !

Neem deel aan een van deze challenges met deze producten en tag ons op TikTok @di_just_feel_good. We zijn alvast benieuwd !