Klik hier voor gratis verzending gratis levering*

Tips & tricks

Tips om je huid voor te bereiden op de zon!

De zomer komt er aan! De zon schijnt en we krijgen zin in een mooie bruine teint. Het is dan wel belangrijk dat je jouw huid goed voor bereid om veilig van de zon te kunnen genieten. Ontdek deze natuurlijke producten die je hele zomer lang zullen helpen om die mooie bruine én stralende teint te behouden.

Tip 1: Goede voeding voor een gezonde huid

Het is erg belangrijk om te kiezen voor een evenwichtige voeding die rijk is aan vitaminen en antioxidanten:
-Voedingsmiddelen die rijk zijn aan caroteen en vitamine A helpen celveroudering te voorkomen, terwijl ze de huid beschermen. Voorbeeld: ei, wortel, tomaat, mango, sinaasappel, zoete aardappel, groene groenten.
-Essentiële vetzuren helpen de huidcellen te herstellen: plantaardige oliën en vis.

Tip 2: Een scrub voor het gezicht en lichaam.

Scrubben, essentieel voor jouw lichaam voor te bereiden op de zon. Met een scrub verwijder je in een handomdraai alle dode cellen, zo bruin je gelijkmatig en behoud je je mooie bruine teint twee keer zo lang! Koop je scrub in jouw Di winkel of op di.be of maak je eigen scrub met:
-Een eetlepel fijne suiker
-Een eetlepel plantaardige olie (bij voorkeur biologisch)
-Een eetlepel vloeibare honing
-Een eetlepel citroensap

Tip 3: Hydrateer je huid

No more secrets! Je huid heeft tijdens de zomer behoefte aan... HYDRATATIE! Heb je het te warm? Verfris je huid met wat water en gebruik nadien een boostende crème om je huid in alle omstandigheden te hydrateren. Een gebrek aan hydratatie zal resulteren in een gevoelige huid die makkelijker verbrand.

Tip 4: Een goede zonnecrème of je huid te beschermen

Zonnecrème is een must om in jouw day-to-day tas te stoppen. Of je nu op het strand, op terras of in het park bent, je huid beschermen tegen de zon is van uiterste belang! Kies dan voor een zonnecrème met een SPF van minstens 30 voor een ultieme bescherming tegen de zon.