Klik hier voor gratis verzending gratis levering*

Trends 

Trendy nagels voor deze zomer met Di


 Je eigen manicure doen is nog nooit zo populair geweest, maar hoe zit het met trends en inspiraties? Hier zijn enkele 2021 trends geselecteerd door onze Di beauty experts, om tot op de nagels trendy te zijn!

Nude en glitter

Voor eenvoudige maar elegante nagels gaat er niets boven een babyroze nagellak en een klein vleugje glitter. Voor een originele variatie breng je de glitter aan de zijkant aan in plaats van een french manicure.

Pastel mix & match

Pastel en voornamelijk lila zijn de trends van het seizoen, en we adopteren het op alle niveaus... Zelfs op de nagels! Het gebruik van verschillende kleuren is toegestaan, het colour block effect is helemaal in.

De tijdloze rode

Een echte rode lak blijft een no-fail. Altijd glamoureus, rood is tijdloos in al zijn variaties. Om het nog wat leuker te maken, kies je een vuurrode kleur, en doe je een kleuraccent op de nagel.

Geel

Niets is frisser deze zomer dan een manicure in de kleuren van de zon. Om trendy te zijn, kies een pastelgele kleur. Aangebracht over de hele nagel of in een french manicure, brengt deze zure toets frisheid in je look.

Majorelle Blauw

Of de levendige kleur van de zomer voor nagels die barsten van de kleur, maar er toch elegant uitzien. We houden ervan in glanzende afwerking met een perfecte lak of in gradiënt.