Klik hier voor gratis verzending gratis levering*

Inspiratie

Tutorial voor een angstaanjagende look     

De perfecte Halloween look vinden is altijd ingewikkeld... Maar Di is hier om je te helpen! Je hoeft alleen maar te kiezen tussen de twee voorgestelde tutorials.

Look 1            

Heb je geen tijd om je klaar te maken voor Halloweenavond? Geen paniek, met Shiney_makeup hebben we de oplossing gevonden! Wij bieden jou een glamoureuze make-up die gemakkelijk kan worden veranderd in een angstaanjagend skelet.

 
Doe je hele teint zoals je gewoonlijk doet: foundation, concealer, poeder, bronzer, blush en highlighter. Ga dan verder met je oogmake-up met warme tinten en liner om je look te perfectioneren. Vergeet niet je wenkbrauwen te stylen en opnieuw vorm te geven voor een betere gezichtsstructuur. Om te voorkomen dat jouw make-up in de loop van de uren verdwijnt, sproei wat fixerende spray.

Voor een glamoureuze look kiezen we voor de iconische rode mond. Heb je liever een engere look? Gebruik de bronzer om schaduwen te creëren van je jukbeenderen tot je kin. Accentueer ook de schaduwen op je neus en werk omhoog naar je voorhoofd. Teken dan het puntje van je neus met zwarte liner. Maak deze skeletachtige look af met een metallic zilveren lippenstift en zet er zwarte liner overheen. En de look is compleet ! 

Look 2            

Hou je van ultra glam? Om deze chestermua look te reproduceren, begin je met je oogmake-up! Breng concealer aan als basis op je oogleden. Hierdoor zullen de daarna aangebrachte schaduwen kleurrijker zijn en langer houden. Gebruik de rode tint uit het All eyes on you palet om de vorm van de oogmake-up te creëren. Breng dan de zwarte tint aan en meng. Voeg een vleugje licht toe met de witte tint in de binnenste hoek om de ogen te openen. 

Breng vervolgens een basis aan om je huid voor te bereiden op je foundation en concealer. Poeder om te matteren en te fixeren. Breng bronzer, blush en highlighter aan om je teint af te maken! Omlijn je lippen met lippenstift Unexpected zwart en vul het midden van je lippen in met lippenstift Fierce. De look is af!