Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
ULTRA DOUX
Reviews

Met natuurlijk Parelmoer en Kerselaar extract - Dof Haar, Zonder Glans

Shampoo
Merk
ULTRA DOUX
Reviews

Met natuurlijk Parelmoer en Kerselaar extract - Dof Haar, Zonder Glans

Shampoo
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
De licht- en glansshampoo voor dof haar bevat naast natuurlijk parelmoer, dat het haar een schitterende glans en extra weerschijn geeft, ook een verzachtend kerselaarextract. De zachte en crèmige textuur verzwaart het haar niet. Bevat geen parabenen.
Extreme zachtheid uit het hart van planten. Natuurlijk parelmoer is de binnenbekleding van nature geproduceerd door sommige schelpen. Het wordt gevormd door de superpositie van meerdere lagen conchyoline , aragoniet kristallen en sporen water. Parelmoer, ook wel "tranen van de goden" of "parel van dauw" genoemd, heeft voor sommige beschavingen magische eigenschappen. Natuurlijk geïriseerd is parelmoer gekend om glans en intense reflecties te geven aan haar. De kerselaar is een reusachtige boom die tot 25 meter hoog kan worden. Garnier Ultra Doux koos de verzachtende eigenschappen van kersenextract met parelmoer te combineren in een nieuw gamma met een heerlijk parfum, voor dof haar zonder glans.
Gebruiksadvies
  • Borstel uw haar voor het wassen.
  • Neem een nootje shampoo in uw handen.
  • Breng de shampoo aan op nat haar.
  • Verdeel het product over het gehele haar en laat 1 minuut intrekken door de hoofdhuid te masseren.
  • Spoel over
Kenmerken
Ingrediënten
Aqua / water, sodium laureth sulfate, coco-betaine, sodium chloride, dimethicone, cyclodextrin, ci 14700 / red 4, ci 17200 / red 33, guar hydroxypropyltrimonium chloride, cocamide mipa, nacre powder, sodium cocoate, sodium hydroxide, ppg-5-ceteth-20, limo
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?