Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
VEET
Reviews

Veet for Men Kit ontharing voor gevoelige en intieme plekken

Ontharingscrème
  • Promo
Merk
VEET
Reviews

Veet for Men Kit ontharing voor gevoelige en intieme plekken

Ontharingscrème
  • € 15,99
2de aan 50%
Het merk
VEET

Levering

  • € 15,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Ontdek de Veet Men's ontharingsset, speciaal ontworpen voor intieme delen.
Verwijder ongewenst haar, zelfs op gevoelige delen van het lichaam, met deze ontharingsset voor mannen, die een ontharingscrème en een behandelingsbalsem bevat. .
De ontharingscrème werkt in 5-10 minuten en stelt u in staat ongewenst haar te verwijderen, zelfs op gevoelige plaatsen van het lichaam, zonder u zorgen te maken over de snijwondjes en de jeukende hergroei die scheren vaak achterlaat of de pijn van waxen. De aftercare balsem met aloë vera-extract hydrateert en kalmeert uw huid na het harsen.
Gebruiksadvies
Voorzorgsmaatregelen voor het gebruik van ontharingscrème:
Lees en volg alle voorzorgsmaatregelen en instructies vóór gebruik. De totale inwerktijd mag niet meer dan 10 minuten bedragen.
Geschikt voor gebruik op de liezen, schaamstreek, basis van de penis, scrotum, billen, torso, rug, armen, benen en oksels.
NIET geschikt voor gebruik op de schacht of de top van de penis, tussen de billen, rond de anus en in de perianale streek, op de schedel, het gezicht, de ogen, de neus, de oren, de tepels of enig ander deel van het lichaam. Test voor elk gebruik de reactie van uw huid door de ontharingscrème op een klein deel van de te behandelen zone aan te brengen en deze vervolgens te verwijderen, volgens de gebruiksaanwijzing. Als er na 24 uur geen bijwerkingen zijn, kunt u de crème blijven gebruiken.
Als u tijdens het gebruik last krijgt van tintelingen of speldenprikken, verwijder het product dan onmiddellijk en spoel het grondig af met koud water. Als het branderige gevoel aanhoudt, raadpleeg dan uw arts.
Kenmerken
Ingrediënten
Ontharingscrème: Ingrediënten: Aqua, Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Potassium Thioglycolate, Calcium Hydroxide, Ceteareth-20, Talc, Glycerin, Parfum, Polyethylene, Sodium Gluconate, Panax Ginseng Root Extract Nazorg Balsem: Ingrediënten: Aqua, Dimethicone, Octyldodecanol, Butylene Glycol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Phenoxyethanol, Sorbitan Isostearate, Polysorbate 60, Ethylhexylglycerin, Bisabolol, Parfum, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Propylene Glycol, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, CI 77891
Inhoud
100 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?