Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
WAAM
Reviews

Biologisch gezichtsmasker met zuiverend poeder

Gezichtsmasker
Merk
WAAM
Reviews

Biologisch gezichtsmasker met zuiverend poeder

Gezichtsmasker
  • € 13,99

Levering

  • € 13,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
“Dit masker met crèmetextuur is een echte bondgenoot voor de gemengde, vette of naar puistjes neigende huid. Het zuivert en zuivert de huid zonder haar uit te drogen en zorgt dag na dag voor een heldere huid. Bij contact met water geeft dit kant-en-klare masker in poedervorm alle actieve ingrediënten vrij. Samengesteld met een combinatie van 100% natuurlijke ingrediënten die bekend staan om hun zuiverende en verfrissende eigenschappen, onthult dit zuiverende gezichtsmasker een gladde, zachte huid.

De kern van de formule wordt gevormd door groene klei en eucalyptuspoeder, die beide ontgiften en zuiveren, overtollig talg helpen absorberen en de huid weer in balans brengen. Het is ook verrijkt met essentiële tea tree olie, bekend om zijn antibacteriële werking die de huid zuivert en reinigt. Het laat een frisse, kruidige geur achter. Deze zuiverende voordelen worden versterkt door neemolie, die bekend staat om zijn zuiverende eigenschappen en puistjes helpt op te ruimen en het verschijnen ervan te voorkomen.
Kenmerken
HERBALANCEREND ZUIVEREND ZUIVEREND
Ingrediënten
ZEA MAYS (MAÏS)ZETMEEL*, MICROKRISTALLIJNE CELLULOSE, ERYTRITOL, MONTMORILLONIET, AVENA SATIVA (HAVER)ZAADEXTRACT*, NATRIUMCACYLGLUTAMAAT, MALTODEXTRINE, XANTHAANGOM, INULINE, AZADIRACHTA INDICA ZAADOLIE*, EUCALYPTUS GLOBULUS BLADPOEDER*, CITROENZUUR, MELALEUCA ALTERNIFOLIA (TEA TREE) BLADOLIE*, SPIRULINA PLATENSIS EXTRACT, TREHALOSE, BIXA ORELLANA ZAADEXTRACT, NATRIUMCITRAAT
Inhoud
50 GR
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?