Gratis levering bij aankoop van min. 39€.

  • Web Exclusief
Merk
WAAM

Citroen Vinegar

Conditioner
  • € 12,29
Citroenazijn is ideaal voor het verzorgen en beschermen van blond of gekleurd haar, waar het weer glans aan geeft. Zuiverend, helpt het ook olieachtige en acne-naar voren gebogen huid om bovenmatige vetafscheiding te bestrijden.

Levering

  • € 12,29
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
Beschrijving
Wie zei dat azijn alleen voor culinair gebruik was? Toch niet ons! Een goed oud recept van oma maakt cider azijn een ster voor haarverzorging. Dus stel je het eens voor, gecombineerd met de voordelen van citroen. De eigenschappen van citroenazijn zijn talrijk zowel voor de huid als voor het haar.
De zuiverende citroenazijn is ideaal voor een vette huid met overtollige vetafscheiding en verdunde poriën. Het verenigt ook de teint en brengt straling met zich mee.
Voor het welzijn van je haar gaat citroenazijn door zijn zuiverende werking op olieachtige of gevoelige hoofdhuid. Het is ook deze eigenschap die het een uitstekende preventieve zorg voor luizen maakt. Voor lengten beschermt het hen tegen externe agressie en geeft het hun glans. Deze citroenazijn wordt met name aanbevolen om gekleurd haar te beschermen en het vergelen van blond haar te voorkomen.
Het kan worden gebruikt in uw DIY-haarsprays of in spoelazijn om de haarschalen na uw shampoo strak te trekken. Al zijn eigenschappen komen uit het feit dat de azijn zeer zure (lage pH) is, zodat zal dit de schade van het kalkhoudende water opheffen. Het haar zal ook zachter en soepeler zijn.
Gebruiksadvies
Zuiverende zorg, vlekwerende lotion, verzorging van blond of gekleurd haar, spoelazijn, voorkomen van het verschijnen van luizen, huishoudelijke producten
Kenmerken
Ingrediënten
Acetum (Vinegar), Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Aqua (Water)
Inhoud
200 ml
Avis client

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?