Gratis levering bij aankoop van min. 39€.

  • Nieuw
Merk
WAAM

Detangling-Balsem

Ontwarrende spray
  • € 9,99
De biologisch gecertificeerde onthechting balsbasis, verrijkt met een innovatieve actieve 100% natuurlijke oorsprong, maakt het mogelijk om onthechting te vergemakkelijken en zachtheid, glans en voeding aan het haar te brengen zonder het te wegen. Onmisbaar voor alle haartypen!

Levering

  • € 9,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Beschrijving
De basisconditioner is gecertificeerd bio, met Aloe vera, is het verrijkt met een innovatieve actieve 100% van natuurlijke oorsprong die het onthechting vergemakkelijkt en zachtheid en glans brengt aan het haar. De smeltende textuur is ideaal om haar te voeden en te beschermen zonder het te wegen.
Deze neutrale behandeling is aanpasbaar en kan worden gebruikt zuiver of verfraaid met geuren, actieve ingrediënten, poeders of plantaardige en essentiële oliën om uw onthechting behandeling te creëren die aan uw behoeften wordt aangepast.
Het is geschikt voor alle haartypen, waaronder droog, frizzy en krullend haar dat gemakkelijk kan verwrichten. Geschikt voor het hele gezin, zal deze conditioner ook wonderen doen op het haar van uw kinderen voor wie de detangling stadium vaak een karwei.
Kenmerken
Ingrediënten
Aqua, Arachidyl/Behenyl Alcohol, Arachidyl/Behenyl Betainate Esylate, Sodium Lactate, Aloe Barbadensis Leaf Powder*, Pentylene Glycol, Lactic Acid, Caesalpinia Spinosa Gum, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid
Inhoud
200 ml
Avis client

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?