Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
WAAM
Reviews

Flaxseed gel

Flax gel
  • Bio
Merk
WAAM
Reviews

Flaxseed gel

Flax gel
  • € 10,49

Levering

  • € 10,49
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Beschermend, rustgevend, verzachtend, lusbepalend en aanpasbaar

De onmisbare van alle bloggers specialisten in haarverzorging DIY, je zult zien, je zult niet zonder vlasgel kunnen!

Als vervanging of als aanvulling op de Aloë vera-gel is de linnengel een echt multifunctioneel gebruik dat zowel op de huid als op het haar kan worden gebruikt.

Hoewel het geschikt is voor alle haartypes, is het bijzonder geschikt en wordt het aanbevolen voor krullend, kroezend en krullend haar waarop het als krultang werkt. Elke dag toegepast op droog of nat haar, helpt het stylen, temt kroezen en trekt krullen zonder ze te verzwaren. De verzachtende en verzachtende werking wordt gekoppeld aan een beschermende film die hij achterlaat, waardoor de lengtes en punten worden beschermd.

Voor de huid heeft het, naast het behouden van hydratatie, rustgevende voordelen, ideaal voor een reactieve huid. Deze kalmerende werking is ook geldig voor hoofdhuid die bijvoorbeeld aan jeuk wordt blootgesteld.

Niet vet en niet plakkerig, u kunt dit product gebruiken voor zijn verzachtende werking, alleen in directe toepassing op uw huid of haar zonder te spoelen of gebruik het in een groot aantal eenvoudige zelfgemaakte verzorgingsrecepten.
Kenmerken
ZACHTENDE ZACHTENDE PROTECTOR ZACHTE DEFININGLENINGEN
Ingrediënten
Aqua (Water), Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract*, Pentylene Glycol, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid
Inhoud
100 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?