Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
WAAM
Reviews

Massageolie

Massageolie
  • Promo
Merk
WAAM
Reviews

Massageolie

Massageolie
  • € 13,59
2de aan 50%
Het merk
WAAM

Levering

  • € 13,59
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
De basis van massageolie is een synergie van 5 100% pure en natuurlijke plantaardige oliën van hoge kwaliteit: Sesamolie, zoete amandelolie, abrikozenolie, katoenolie en calendulaolie. Ze worden vooral gewaardeerd om hun voedende, verzachtende en verzachtende eigenschappen voor de huid.
Dankzij de vloeiende en perfect gladde textuur is de massage aangenaam en makkelijk. Massageolie is geschikt voor alle huidtypen, zelfs voor de meest gevoelige en biedt een langdurige zorg voor een moment van welzijn en ontspanning dat uw huid zacht, comfortabel en soepel laat zonder een vettige film achter te laten.
De neutrale massageolie is aanpasbaar, wordt gebruikt puur of verfraaid met geuren, actieve ingrediënten, poeders of plantaardige en essentiële oliën om een massageolie te creëren die is aangepast aan uw behoeften, of het nu een massageolie voor soreness, cellulite of gewoon een rustgevende massage is. Laat uw verbeelding de vrije loop!
Het is geschikt voor alle mensen, inclusief kinderen, zwangere vrouwen en degenen die borstvoeding geven. Iedereen kan dus volledig genieten van de voordelen van deze massageolie!
Gebruiksadvies
Gepersonaliseerde massageolie (cellulitis, kromming, enz.), huidverzorging
Kenmerken
Ingrediënten
Sesamum Indicum (Sésame) Seed Oil*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil*, Calendula Officinalis (Calendula) Flower Extract*, Gossypium Herbaceum (Cotton) Extract, Tocopherol (Vitamin E)
Inhoud
200 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?