Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
WAAM
Reviews

Moisturizing Face Cream Base

Dag- en nachtcrème
Merk
WAAM
Reviews

Moisturizing Face Cream Base

Dag- en nachtcrème
  • € 11,49

Levering

  • € 11,49
Eenheidsprijs excl. kosten
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
De Base Face Cream van WAAM is samengesteld met ingrediënten van natuurlijke oorsprong en gecertificeerde BIO. Dankzij de vloeiende en lichte textuur is deze crème ideaal om de huid te beschermen tegen externe agressie (koude, wind, vervuiling, etc.) waaraan hij dagelijks wordt blootgesteld. Door de voedende en herstelende eigenschappen van Shea Butter en Coconut Oil te combineren, zorgt deze gezichtscrème voor een droge en gescheurde huid door het te helpen een gevoel van flexibiliteit te herwinnen. Deze neutrale basis is ook verrijkt met Aloe Vera en hydrateert.
Het voldoet aan de behoeften van alle huidtypen en vooral de meest gevoelige huid door gemakkelijk door te dringen en een zachte afwerking achter te laten voor een soepele en voedende huid zonder vettig effect dankzij de Hazelnut Oil en Jojoba Oil. Het is ook geschikt voor het hele gezin, inclusief baby's, zwangere en lacterende vrouwen.
Deze neutrale geurvrije basis heeft het voordeel dat hij aanpasbaar is. Het kan alleen worden gebruikt of aangepast met actieve ingrediënten, geuren en/of plantaardige oliën om bijvoorbeeld te worden: Een anti-rimpelcrème voor een volwassen huid, een anti-imperfectie crème of een vochtinbrengende man face crème volgens de toegevoegde ingrediënten.
Gebruiksadvies
Breng het product aan op een schone en droge huid als dagcrème of nachtcrème. Kan alleen of als neutrale basis worden gebruikt om aan te passen aan uw behoeften en wensen!
Kenmerken
Ingrediënten
Aqua (water), Glycerine**, Coco-caprylaat/capraat, Butyrospermum parkii (Sheaboom) boter*, Glycerylstearaat, sacharosepolystearaat, cetearylalcohol, Corylus avellana (Hazelnoot) zaadolie*, Cocos nucifera (kokosnoot), Simmondsia chinensis olie (koeiensiummitatensium), Sobenyleumbaatolie, Sobenyleummitatensium bulatensium bulatensium bulae, Sobenyleumbulatensium bulae, Sobenyleumbulae, Sobenysium ba Natriumstearoylglutamaat, tocoferol (vitamine E), citroenzuur
Inhoud
100 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?