Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
WATERDROP
Reviews

Youth Microdrink Hydration Cubes met Vitaminen

Bruistabletten
Merk
WATERDROP
Reviews

Youth Microdrink Hydration Cubes met Vitaminen

Bruistabletten
  • € 7,49

Levering

  • € 7,49
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Ontdek uw persoonlijke fontein van de jeugd met YOUTH! De essentie van de jeugd ligt binnen handbereik met de delicatesse van perzik gecombineerd met verkwikkend ginseng- en gemberextract.
Trakteer uzelf op een verjongende behandeling met Youth. Met de heerlijke combinatie van de fruitige geur van perzik en gember, ginseng- en paardenbloemextracten wordt Youth uw nieuwe bondgenoot voor jeugd en vitaliteit.
Perzik
De geur van de perzik is een bron van inspiratie. Zijn zoete, sappige smaak doet je misschien zelfs denken aan zorgeloze zomerdagen in de tuin van je grootmoeder. Kunt u zich een leven zonder perziken voorstellen?
Gember
Zijn gulle, kruidige smaak creëert een kalmerend, troostend gevoel van warmte door het hele lichaam. Gember staat erom bekend een warme en betoverende geur af te geven, die op een fijne en subtiele manier al je zintuigen prikkelt.
Ginseng
Ginseng is een onmisbaar onderdeel geworden van de traditionele Chinese geneeskunde. Veel mensen hebben door de eeuwen heen geprofiteerd van de deugden van deze krachtige kleine wortel. Het ginsengextract in Youth geeft het een vrolijke en originele toets, waardoor het uw ideale begeleider is.
Paardenbloem
Weinig mensen weten dat paardenbloemextract al sinds het oude Egypte medicinaal wordt gebruikt en deskundigen nog steeds fascineert. Met duizenden soorten is de paardenbloem net zo gevarieerd als de smaaksensaties die in Youth zijn verwerkt.
  • Perzik - Gember - Ginseng
  • Bereiding: los 1 blokje op in 400-600ml vers water en geniet (1 portie)
  • Natuurlijke fruit- en plantenextracten en waardevolle vitaminen
  • Suikervrij - geschikt voor diabetici
  • Geen kunstmatige conserveringsmiddelen
  • Slechts 4 calorieën per waterdruppel®.
  • Waardevolle vitaminen C/B3/B8
  • Bewaren op een droge plaats en uit de buurt van licht
  • 98% minder CO2 en plastic in vergelijking met dranken in 500ml flessen.
Kenmerken
Ingrediënten
Voedingszuur citroenzuur, Perzik fruitpoeder, Zuurteregelaar natriumcarbonaten, Zuurteregelaar kaliumcarbonaten, Natuurlijk aroma, Ginsengextract, Gemberextract, Zuurteregelaar magnesiumcarbonaten, Zoetstof steviolglycosiden uit stevia, Vitamine C, Zuurteregelaar calciumcarbonaat, Niacine, Kleurstof caroteen, Biotine
Inhoud
12 PC
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?