Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
WELEDA
Reviews

Harmony Douchegel Welzijn - 200ml

Douchegel
Merk
WELEDA
Reviews

Harmony Douchegel Welzijn - 200ml

Douchegel
  • € 6,99

Levering

  • € 6,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Deze douchegel van Weleda reinigt de huid op milde wijze en respecteert daarbij de natuurlijke vochtbalans van je huid. Natuurlijke geur van zilverspar, Siberische spar en lavendel. De douchegel is biologisch afbreekbaar, je kunt Aroma Shower Harmony dus na gebruik met een gerust hart door het doucheputje spoelen. Veganistische douchegel.
Gebruiksadvies
De douchegel heeft naast een verfrissende werking een unieke en natuurlijke samenstelling en geur om je zintuigen te stimuleren. Ervaar de rust en harmonie van het sparrenbos onder de douche. De 100% natuurlijke geur van zilverspar, Siberische spar en lavandin brengt je in balans en zorgt voor een ontspannen moment.
Kenmerken
Aroma Shower Harmony is geschikt voor dagelijks gebruik. Breng de douchegel aan op de vochtige huid en spoel goed af met water.
Ingrediënten
Water Alcohol Kokosvetzuurglutamaat Coco-Glucoside Glycerine Compositie van natuurlijke etherische oliën 1 Xanthaan Sodium cocoyl glutamaat Melkzuur Citroenzuur Tocoferol Lecithine Glyceryloleaat Gehydrogeneerde vetzuurglyceriden Vitamine C Palmitaat Limoneen 1 Linalool 1 Geraniol 1 Citral 1
Inhoud
200 ml
Geur
zilverspar, Siberische spar en lavandin
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?