Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
WILD
Reviews

Jasmine & Mandarin Blossom

Deodorant
Merk
WILD
Reviews

Jasmine & Mandarin Blossom

Deodorant
  • € 14,99

Levering

  • € 14,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Wild Deodorant - Jasmine -Mandarin t is een natuurlijke en hervulbare deodorant.
De natuurlijke balsem gemaakt van bamboe pulp bevat geen aluminiumzouten en is vrij van parabenen. De frisse geur voorkomt ongewenste geurtjes en houdt de oksels gedurende de dag fris. De applicator is niet van wegwerpplastic maar van duurzaam aluminium en hierdoor is de deodorant navulbaar.
Gebruiksadvies
Wild heeft als missie om willen een einde maken aan de wegwerpcultuur van badkamerproducten en mensen inspireren om in hun dagelijkse badkamerroutine over te stappen op natuurlijke en duurzame producten. Wij zijn 's werelds eerste navulbare vegan deodorant, de plasticvrije composteerbare navullingen zijn gemaakt van bamboepulp. Onze deodorant-houder kan keer op keer worden gebruikt Wild doet geen concessies aan de effectiviteit. Alle producten moeten in hun effectiviteit concurreren met hun niet-natuurlijke concurrenten, of zelfs beter! Natuurlijk en duurzaam hoeven niet langer saai te zijn.Aanbevolen gebruik: Breng aan het begin van de dag of na het douchen twee zachte vegen aan op schone en droge oksels. Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van hitte/direct zonlicht. Alleen voor uitwendig gebruik. Niet aanbrengen op een ontstoken of beschadigde huid. Als huiduitslag of irritatie aanhoudt, stop dan met het gebruik. Onmiddellijke toepassing na het scheren kan lichte huidirritaties veroorzaken. Alleen gebruiken op oksels.
Kenmerken
Aanbevolen gebruik: Breng aan het begin van de dag of na het douchen twee zachte vegen aan op schone en droge oksels.
Ingrediënten
Caprylic/Capric Glycerides, Tapioca Starch, Stearyl Alcohol, Sodium Bicarbonate, Triethyl Citrate, Helianthus Annuus Seed Cera, Cocos Nucifera Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Theobroma Cacao Seed Butter, Magnesium Hydroxide, Parfum, Zinc Ricinoleate, Tocopheryl Acetate, Limonene, Linalool, Helianthus Annuus Seed Oil, Benzyl Salicylate, Geraniol, Citronellol, Citral, Eugenol, Hydroxycitronellal
Inhoud
40 GR
Geur
Jasmine -Mandarin
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?